Poco Pods: Επίσημη ανακοίνωση

Poco Pods: Επίσημη ανακοίνωση

Το Poco της Xiaomi ανακοίνωσε την είσοδό του στον χώρο AIoT στην Ινδία με την κυκλοφορία των ακουστικών Poco Pods TWS στην ασιατική χώρα. Τα Poco Pods είναι οικονομικά ασύρματα ακουστικά που διαθέτουν πρόγραμμα οδήγησης 12 mm σε κάθε earbuds και έχουν βαθμολογία IPX4.

Τα Poco Pods διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3, υποστηρίζουν το Google Fast Pair και διαφημίζονται με καθυστέρηση έως και 60ms. Τα ακουστικά διαθέτουν Environmental Noise Cancellation (ENC) και υποστηρίζουν μόνο κωδικοποιητή ήχου SBC.

Τα Poco Pods υποστηρίζουν επίσης χειριστήρια αφής, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τις κλήσεις τους και την αναπαραγωγή μουσικής. Μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση και να αναπαράγετε/διακόψετε τη μουσική πατώντας δύο φορές τα Pods και να απορρίψετε/τερματίσετε μια κλήση και να μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι πατώντας τα τρεις φορές.

Poco Pods announced with up to 30-hour playback, 12mm drivers

Η Poco δεν αποκάλυψε τις χωρητικότητες της μπαταρίας των Pods και της θήκης φόρτισής της. H εταιρεία λέει ότι τα Poco Pods μπορούν να προσφέρουν έως και 30 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μία μόνο φόρτιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *