Microsoft: νέες λειτουργίες AI για SwiftKey

Microsoft: νέες λειτουργίες AI για SwiftKey

H Microsoft αποκάλυψε   ορισμένες νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από AI που θα κυκλοφορήσουν στη δημοφιλή εφαρμογή πληκτρολογίου για κινητά Swiftkey για iOS και Android. Σε νέα ανάρτηση , η Microsoft προχώρησε σε αυτές τις ανακοινώσεις που περιλαμβάνουν αρκετές νέες προσθήκες στην εφαρμογή.

Μια μεγάλη ανακοίνωση ήταν η αποκάλυψη μιας νέας λειτουργίας φίλτρου κάμερας με AI για τους χρήστες του Switfkey. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα δημιουργικές και διασκεδαστικές φωτογραφίες, βίντεο, ακόμη και GIF στο smartphone ή το tablet σας με περισσότερα από 250 εργαλεία και επιλογές φίλτρων. Μερικά από αυτά τα εφέ και τους φακούς προέρχονται από το Snapchat, το οποίο είναι άλλο ένα παράδειγμα συνεργασία της Microsoft με το Snap.

Ακόμα ένα νέο χαρακτηριστικό που κυκλοφορεί είναι προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα με τεχνητή νοημοσύνη στην εφαρμογή Swiftkey. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για να τραβήξετε μια selfie και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Bing Image Creator, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα αυτοκόλλητα με βάση τη selfie σας που μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών τρίτων όπως το WhatsApp και το Messenger.

Εάν χρησιμοποιείτε το Swiftkey για να στέλνετε μηνύματα κειμένου σε άλλους, η νέα λειτουργία Επεξεργαστή μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Η λειτουργία που υποστηρίζεται από AI θα σας επιτρέψει να επισημάνετε ένα μήνυμα και μπορείτε να λάβετε προτάσεις για το πώς να βελτιώσετε τη γραμματική σας ή να λάβετε διορθώσεις ορθογραφίας και στίξης.

Τέλος, η εφαρμογή Swiftkey θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο Bing Image Creator. Απλώς επιλέξτε τη δυνατότητα Δημιουργία και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια προτροπή κειμένου για να δημιουργήσετε μια νέα εικόνα ή έργο τέχνης που έχει αναπτυχθεί με AI. Μπορείτε να το στείλετε γρήγορα στους φίλους σας στο διαδίκτυο. Το Bing Image Creator θα προσθέσει σύντομα υποστήριξη για πιο προηγμένη γεννήτρια εικόνων DALL-E 3 του OpenAI.

Η Microsoft λέει ότι αυτές οι νέες λειτουργίες του Swiftkey που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη κυκλοφορούν τώρα, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για μερικούς από εσάς να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *