Google Pixel 8: διαρροή τιμών

Google Pixel 8: διαρροή τιμών

Η Google , στην ετήσια εκδήλωση παρουσίασης Pixel , αναμένεται να ανακοινώσει τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro. Ωστόσο, οι διαρροές συνεχίζουν να διαχέουν πληροφορίες για τα επερχόμενα smartphones.

Μια νέα διαρροή που δημοσιεύτηκε στο X δείχνει τις τιμές των επερχόμενων smartphone. Το Google Pixel 8 θα ξεκινά από 699 $ ενώ το Pixel 8 Pro θα κοστίζει 899 $. Η Google φαίνεται ότι αυξάνει την τιμή του Pixel 8 κατά 100 $, ενώ το Pro θα διατηρήσει την ίδια τιμή με το Pixel 7 Pro.

Η διαρροή μας δίνει επίσης μια πανοραμική άποψη για τις διαφορές μεταξύ των Pixel 7 και Pixel 8. Το Pixel 8 θα διαθέτει το ολοκαίνουργιο της Google Chipset Tensor G3 το οποίο θα συνδυαστεί με έως και 12 GB μνήμης RAM. Το Pixel 8 θα έχει επίσης μια οθόνη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης 120 Hz η οποία θα βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν επίσης macro εστίαση. Το Pixel 8 Pro θα διαθέτει τηλεφακό κάμερα 48MP 5x μαζί με κάμερα υπερευρείας 48MP. Αυτό, φυσικά, θα συνδυαστεί με κύρια κάμερα 50MP και στις δύο συσκευές. Όσον αφορά τις δυνατότητες λογισμικού, η Google θα συνδυάσει Magic Eraser, Photo Unblur, Face Unblur, Night Sight, Real Tone και άλλα για να βελτιώσει την εμπειρία της κάμερας.

Ως προς την ασφάλεια, η Google προσφέρει την υπηρεσία VPN της . Το Google VPN είναι διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες ώστε να μην μπορούν όλοι να το εκμεταλλευτούν. Η Google θα προσφέρει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και το Face Unlock ως επιλογές βιομετρικής ασφάλειας. Δεν είναι σαφές εάν η Google σκοπεύει τι μορφής σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *