Intel Meteor Lake : έρχονται για desktop το 2024

Intel Meteor Lake : έρχονται για desktop το 2024

H Intel ανακοίνωσε ότι οι CPU της Meteor Lake θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε φορητούς υπολογιστές στις 14 Δεκεμβρίου. Θα έχουν την επωνυμία Intel Core Ultra. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί αν θα δούμε αυτά τα τσιπ και σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η Michelle Johnston Holthaus, η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια του Client Computing Group της Intel επιβεβαίωσε την φήμη . Οι Meteor Lake θα έρθουν στους υπολογιστές γραφείου το 2024.

Προς το παρόν , μιλούν για το Meteor Lake σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα έχουν μονάδα επεξεργασίας νευρώνων (NPU) και για φορητό υπολογιστή. Η Microsoft προωθεί ήδη τη χρήση του μέσα στο Surface Laptop Studio 2, ώστε να μπορεί να χειριστεί χαρακτηριστικά AI.

Γνωρίζουμε ότι το Meteor Lake/Core Ultra θα κυκλοφορήσει σε φορητούς υπολογιστές τον Δεκέμβριο .Αλλά η Intel δεν αποκάλυψε πολλά για το επόμενο τσιπ επιτραπέζιου υπολογιστή της στο συνέδριο Innovation την περασμένη εβδομάδα. Αυτό το τσιπ αναμένεται να είναι μια ανανέωση της σειράς CPU της Raptor Lake.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *