ChatGPT: με νέες δυνατότητες φωνής και εικόνας 

ChatGPT: με νέες δυνατότητες φωνής και εικόνας 

Νέες δυνατότητες πρόσθεσε η OpenAI στο chatbot ChatGPT. Ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει να κυκλοφορεί νέες λειτουργίες φωνής στις εφαρμογές της για κινητά. Επιπλέον , είναι διαθέσιμοι νέοι τρόποι αποστολής εικόνων που μπορούν να αναλυθούν από το ChatGPT

Το OpenAI ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του ChatGPT θα μπορούν σύντομα να μιλούν στο chatbot. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή iOS και Android. Τότε οι χρήστες θα μπορούν να μεταβούν στο μενού Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, να πατήσουν στην επιλογή Νέες δυνατότητες. Επίσης, θα μπορούν να πατήσουν για να συμμετέχουν στις φωνητικές συνομιλίες της εφαρμογής. Τέλος, μπορούν να πατήσουν στο εικονίδιο των ακουστικών και να επιλέξουν μία από τις πέντε επιλογές φωνής.

Οι εφαρμογές ChatGPT για κινητά θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιούν το κουμπί φωτογραφίας είτε για να τραβήξουν μια φωτογραφία είτε να επιλέξουν μια ήδη δημιουργημένη. Το ChatGPT μπορεί στη συνέχεια να ελέγξει τη φωτογραφία και να εκτελέσει μια σειρά από διαφορετικές εργασίες.

Οι νέες δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα είναι διαθέσιμες πρώτα για τους χρήστες ChatGPT Plus και Enterprise. Αυτές οι δυνατότητες θα επεκταθούν σε προγραμματιστές και άλλους χρήστες ChatGPT στο εγγύς μέλλον.

Την περασμένη εβδομάδα, το OpenAI ανακοίνωσε το DALL-E 3, την επόμενη έκδοση της συσκευής δημιουργίας εικόνων AI . Αυτή θα προσφέρει ενοποίηση με το ChatGPT. Θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Οκτώβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *