Fitbit Charge 6 : Επίσημη παρουσίαση

Fitbit Charge 6 : Επίσημη παρουσίαση

Η πρόσφατη προσθήκη στην σειρά Fitbit της Google είναι το Fitbit Charge 6 . Βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας και βαθύτερη ενοποίηση με τις εφαρμογές της Google όπως το YouTube είναι τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά .

Το Charge 6 διαθέτει έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,04 ιντσών με λειτουργία Always-On Display (AOD). Το tracker διαθέτει κατασκευή από αλουμίνιο, γυαλί και ρητίνη με απτικό πλευρικό κουμπί για χειριστήρια.

Η παρακολούθηση καρδιακών παλμών φαίνεται να είναι το φόρτε του Charge 6 . Ο ενημερωμένος οπτικός αισθητήρας, συνδυάζεται με νέους ηλεκτρικούς αισθητήρες και αλγόριθμους μηχανικής μάθησης που αναπτύχθηκαν από την Google. Προσφέρει «60% πιο ακριβή» αποτελέσματα καρδιακών παλμών από τον προκάτοχό του. Θα μπορείτε επίσης να συνδέσετε τον ιχνηλάτη με μηχανήματα άσκησης και να λαμβάνετε δεδομένα καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Το Charge 6 παρακολουθεί επίσης τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και ΗΚΓ για τυχόν κολπική μαρμαρυγή στον καρδιακό σας ρυθμό. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον ύπνο, το άγχος, τη θερμοκρασία του δέρματος και τον ρυθμό αναπνοής. Όσον αφορά την άσκηση, το Fitbit προσφέρει 40+ τρόπους άσκησης με υποστήριξη για μετρήσεις VO2 max. Το Charge 6 είναι επίσης αδιάβροχο για 5 ATM, ώστε να μπορείτε να κολυμπήσετε και να έχετε ενσωματωμένο GPS και παρακολούθηση GLONASS στη συσκευή.

Η Google πρόσθεσε επίσης υποστήριξη για τα στοιχεία ελέγχου της Μουσικής YouTube και τους Χάρτες Google με οδηγίες βήμα προς βήμα στην οθόνη. Ο δέκτης NFC επιτρέπει επίσης πληρωμές στο Πορτοφόλι Google. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 7 ημέρες με κανονική χρήση.

Το Fitbit Charge 6 διατίθεται σε χρώματα Obsidian, Coral και Porcelain. Η τιμολόγηση ορίζεται σε$160/€160/€140 και μπορείτε να προπαραγγείλετε το συγκρότημα από τον επίσημο ιστότοπο του Fitbit. Ο ιχνηλάτης αναφέρεται επίσης ως σύντομα διαθέσιμος στο Fitbit India.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *