Apple iOS 17.0.3: κυκλοφορεί με διορθώσεις

Apple iOS 17.0.3: κυκλοφορεί με διορθώσεις

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 17.0.3, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια πολύ μικρή ενημέρωση για το iOS 17. Εάν έχετε κάποια από αυτές τις συσκευές, τότε αυτή είναι η ενημέρωση που θα πρέπει να εγκαταστήσετε αμέσως.

Θα διορθώσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης που πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει στο iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max από τότε που κυκλοφόρησαν αυτές οι συσκευές. Την περασμένη εβδομάδα, η Apple αναγνώρισε τελικά τα προβλήματα μετά από αμέτρητες διαδικτυακές αναφορές και το υποσχέθηκεμια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού θα διορθωθεί οτιδήποτε προκαλούσε την υπερθέρμανση.

Η Apple συνεργάζεται επίσης με τους προγραμματιστές συγκεκριμένων εφαρμογών, όπως το Instagram και η Uber, οι οποίες «υπερφόρτωναν» το chipset A17 Pro . Προφανώς αυτό σημαίνει ότι ορισμένες από τις χειρότερες εφαρμογές που προσβάλλουν θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν ενημερώσεις στο εγγύς μέλλον για να διορθώσουν τη συμπεριφορά τους.

Η ενημέρωση που κυκλοφορεί σήμερα, η οποία είναι η έκδοση 21A360, αντιμετωπίζει επίσης μια ευπάθεια του πυρήνα που θα μπορούσε να επιτρέψει σε έναν εισβολέα να αποκτήσει αυξημένα προνόμια. Αυτό είναι ένα ελάττωμα που η Apple λέει ότι χρησιμοποιήθηκε στο iOS 16.6 και σε παλαιότερες εκδόσεις. Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχετε iPhone 15 Pro ή iPhone 15 Pro Max, είναι πιθανώς ασφαλές να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Σημειώστε ότι το iPadOS 17.0.3 κυκλοφορεί επίσης, αλλά αυτό έχει μόνο την επιδιόρθωση ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *