Samsung:  φέρνει άδειες οδήγησης στο Samsung Wallet

Samsung:  φέρνει άδειες οδήγησης στο Samsung Wallet

Tην άδεια οδήγησης για κινητά και τις ταυτότητες του κράτους φέρνει η Samsung στο Wallet , H αρχή γίνεται από τις περιοχές της Αριζόνας και της Αϊόβας. Η ενημέρωση θα καταστήσει πιο βολικό για τους κατοίκους σε αυτές τις πολιτείες να παρουσιάζουν οποιοδήποτε αναγνωριστικό με ασφαλή τρόπο.

Η τεχνολογία θα είναι σε θέση να κάνει την καθημερινή ζωή λίγο πιο εύκολη για τους χρήστες. Τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν τα πάντα, όπως χρήση του αναγνωριστικού για να περάσουν την ασφάλεια του αεροδρομίου.

Η Samsung είπε ότι συνεργάζεται με την IDEMIA για την εφαρμογή των νέων εγγράφων ταυτότητας στο πορτοφόλι της. Περιέγραψε την εταιρεία ως παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες ταυτότητας . Είναι ο εκδότης 55 εκατομμυρίων εγγράφων ταυτότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες ετησίως.

Η ενημέρωση αναμένεται να φτάσει στην Αριζόνα και την Αϊόβα αργότερα αυτό το έτος και συνεργάζεται με πολλές ακόμη πολιτείες που υιοθέτησαν νωρίς. Επίσης, πρόκειται να συνεργαστεί με τη Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) για την αποδοχή της ταυτότητας σε 25 ομοσπονδιακά αεροδρόμια.

Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα όταν κυκλοφορήσει, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συσκευές που υποστηρίζουν το Samsung Wallet. Εάν περιμένετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στο τηλέφωνό σας εκτός της Αριζόνα ή της Αϊόβα, θα πρέπει να περιμένετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *