Microsoft Xbox Partner Preview: Ξεκινάει αύριο

Microsoft Xbox Partner Preview: Ξεκινάει αύριο

Η Microsoft ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια μετάδοση που έρχεται αύριο που θα επικεντρωθεί στους τρίτους συνεργάτες gaming.

Με το όνομα Xbox Partner Preview, η έκθεση θα περιλαμβάνει επερχόμενα παιχνίδια Xbox και Windows από μεγάλους εκδότες και indie στούντιο. Αυτό θα περιλαμβάνει τρέιλερ από τα “Ryu Ga Gotoku Studio, Remedy Entertainment, Studio Wildcard” και άλλα στούντιο που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Το Xbox Partner Preview θα κυκλοφορήσει αύριο στις 10 π.μ. PT / 1 μ.μ. ET / 6 μ.μ. BST με περισσότερα από 20 λεπτά περιεχομένου.Το YouTube του Xbox,οι περιφερειακές παραλλαγές, ASL, Ηχητική περιγραφή και άλλες πύλες θα μεταδίδουν ροή στην έκθεση. Οι ροές YouTube θα είναι 4K στα 60 FPS, ενώ άλλες θα είναι 1080p στα 60 FPS.

Όντας μια βιτρίνα Xbox, η Microsoft είχε μια ειδική σημείωση για τους θαυμαστές που περίμεναν τυχόν ανακοινώσεις από τη Microsoft για τα νέα στούντιο Activision Blizzard King. Αυτό έγινε για να επιβεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρχουν “πρόσθετες ειδήσεις, αποκαλύψεις παιχνιδιών ή πληροφορίες Game Pass” από αυτά τα στούντιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *