BOE:  ενημερώνει για  τα νέα LTPO OLED

BOE: ενημερώνει για τα νέα LTPO OLED

Ένα κοινό event BOE, Oppo και OnePlus που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποκάλυψε πληροφορίες για τα νέα πάνελ OLED. Αυτά τα πάνελ θα χρησιμοποιηθούν στα OnePlus 12 και OnePlus Ace 3 που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μέσα στους επόμενους μήνες.

BOE details new LTPO OLEDs for OnePlus 12 and Ace 3

Το OnePlus 12 θα διαθέτει ανάλυση 1.440 x 3.168 px ενώ το OnePlus Ace3 θα προσφέρει ανάλυση 1.240 x 2.772 px. Και τα δύο πάνελ θα προσφέρουν μέγιστη φωτεινότητα έως και 2.600 nits και θα συνοδεύονται από το τσιπ οθόνης P1 της Oppo. Τα νέα πάνελ έλαβαν πιστοποίηση A+ από το DisplayMate για εξαιρετική φωτεινότητα και ακρίβεια χρωμάτων.

Τα νέα πάνελ που κατασκευάζονται από την BOE διαθέτουν αλγόριθμους επισήμανσης του ηλιακού φωτός και τεχνολογία βαθμονόμησης ενός εικονοστοιχείου. Έτσι, διασφαλίζουν ότι κάθε υποπίξελ βαθμονομείται ανεξάρτητα για πιο ακριβή χρώματα και λιγότερο pixel. Η BOE διευκρίνισε επίσης ότι οι νέες οθόνες της καταναλώνουν 13% λιγότερη ενέργεια από τις προηγούμενες προσφορές . Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι αντέχουν δύο φορές περισσότερο από τις ανταγωνιστικές οθόνες OLED. Τα πάνελ διαθέτουν επίσης κορυφαία για την κατηγορία μείωση φωτισμού PWM υψηλής συχνότητας και φιλτράρισμα μπλε φωτός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *