WhatsApp: Νέα δυνατότητα στην αποστολή

WhatsApp: Νέα δυνατότητα στην αποστολή

Μια νέα δυνατότητα πρόσθεσε το WhatsApp for Windows στους χρήστες του . Αφορά την αποστολή μηνυμάτων που τώρα μπορεί να γίνει και σε άγνωστους αριθμούς τηλεφώνου χωρίς να τα προσθέσετε στη λίστα επαφών τους. Η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη και σε Android και iOS.

Η νέα ενημέρωση φέρνει μια νέα επιλογή για την έναρξη συνομιλιών με μη αποθηκευμένους αριθμούς τηλεφώνου. Μπορείτε να μεταβείτε στην οθόνη “Νέα συνομιλία” του WhatsApp για Windows όπου θα βρείτε μια επιλογή που ονομάζεται “Αριθμός τηλεφώνου”.

Εδώ, μπορείτε να εισαγάγετε τον επιθυμητό αριθμό με τη βοήθεια ενός αριθμητικού πληκτρολογίου στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε τον αριθμό στη γραμμή αναζήτησης στην οθόνη Νέα συνομιλία για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου.

Η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό δοκιμαστών που εκτελούν την τελευταία ενημέρωση beta . Θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερους δοκιμαστές στο προσεχές μέλλον. Παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος σε κινητές συσκευές και επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν γρήγορα συνομιλίες με άτομα που δεν γνωρίζουν τόσο καλά.

Επίσης, το WhatsApp δοκιμάζει ανανεωμένη διεπαφή χρήστη και μια νέα γραμμή απαντήσεων για εικόνες και βίντεο σε συσκευές Android. Παρουσιάστηκε επίσης η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων με φωνητικά μηνύματα σε δοκιμαστές σε Android και iOS.

Για όσους χρησιμοποιούν τη σταθερή έκδοση της εφαρμογής, το WhatsApp κυκλοφόρησε την δυνατότητα χρήσης πολλαπλών λογαριασμών σε μία συσκευή. Επίσης, υπάρχει η κοινή χρήση φωτογραφιών HD και η κοινή χρήση βίντεο HD.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *