Nokia 105 Classic: έρχεται με νέες δυνατότητες

Nokia 105 Classic: έρχεται με νέες δυνατότητες

Το Nokia 105 (2023) κυκλοφόρησε στην Ινδία . Έχει προστεθεί και η υποστήριξη για το σύστημα ενοποιημένης διεπαφής πληρωμών (UPI) της Ινδίας για άμεσες πληρωμές. Συνοδευόταν από το 123PAY για να ενεργοποιήσει τις πληρωμές UPI χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σήμερα, η μάρκα παρουσίασε το Nokia 105 Classic στην Ινδία, το οποίο, επίσης, επιτρέπει πληρωμές UPI καθώς συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη εφαρμογή UPI.

Η HDM λέει ότι το Nokia 105 Classic έχει «υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές ανθεκτικότητας για να αντέχει ακόμη και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα. Έτσι, διασφαλίζει αδιάλειπτη συνδεσιμότητα ανεξάρτητα από τις περιστάσεις». Έχει αρκετή απόσταση μεταξύ των κουμπιών στο πληκτρολόγιο για να διευκολύνει τους χρήστες να καλούν και να στέλνουν μηνύματα.

Το χαρακτηριστικό τηλέφωνο διαθέτει ασύρματο ραδιόφωνο FM κ. Η μπαταρία 800 mAh επιτρέπει “αδιάλειπτες συνομιλίες από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου”.

Η HMD δεν έχει ακόμη δώσει λεπτομέρειες για το φύλλο προδιαγραφών του Nokia 105 Classic. Αλλά, η μάρκα είπε ότι το τηλέφωνο θα διατίθεται σε τέσσερις παραλλαγές με επιλογές μονής και διπλής SIM και με και χωρίς φορτιστή.

Nokia 105 Classic arrives with UPI payments support, costs less than INR 1,000

Το Nokia 105 Classic είναι ήδη διαθέσιμο στην Ινδία σε μπλε και ανθρακί χρώματα . Ξεκινάει από 11€. Η HMD προσφέρει εγγύηση αντικατάστασης 1 έτους με την αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *