Samsung Galaxy Z Flip5 Retro :Ανακοινώθηκε

Samsung Galaxy Z Flip5 Retro :Ανακοινώθηκε

Η συμμετοχή της Samsung στην αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων είναι ήδη σημαντική. Ωστόσο η εταιρία δεν ησυχάζει . Τώρα, σαν ένα φόρο τιμής στο Samsung E700 κυκλοφορεί το Galaxy Z Flip5 Retro.

Το Flip5 Retro διαθέτει τα ίδια εμβληματικά μπλε και ασημί χρώματα με το E700 . Συνοδεύεται από μερικές νοσταλγικές τροποποιήσεις γραφικών pixel . Επίσης, υπάρχουν κινούμενα σχέδια αστικού τοπίου στην οθόνη εξωφύλλου Flex Window.

Η Samsung στέλνει το τηλέφωνο σε ένα προσεγμένο κουτί με λογότυπα τόσο του Z Flip5 όσο και του E700. Το ίδιο ισχύει και στις κάρτες Flipsuit με αυτοκόλλητα με τα διάφορα λογότυπα της Samsung από περασμένες εποχές. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης μια κάρτα συλλέκτη Samsung E700 με χαραγμένο έναν μοναδικό σειριακό αριθμό.

Samsung Galaxy Z Flip5 Retro announced

Το Galaxy Z Flip5 Retro θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες στη Νότια Κορέα από την 1η Νοεμβρίου καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Αυστραλία από τις 2 Νοεμβρίου. Οι καταναλωτές σε αυτές τις αγορές μπορούν να αγοράσουν τη συσκευή περιορισμένης έκδοσης αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Samsung . Λεπτομέρειες για τις τιμές δεν δόθηκαν ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *