Microsoft Skype : Κυκλοφορεί ανανεωμένο

Microsoft Skype : Κυκλοφορεί ανανεωμένο

Η Microsoft κυκλοφόρησε για τους Skype Insiders μια ενημέρωση προεπισκόπησης. Η έκδοση 8.107 εισάγει χρονικές σημάνσεις, κουμπιά με δυνατότητα δράσης και ανανεωμένα γραφικά .

A screenshot of reworked Skype call message

Αυτό είναι το αρχείο αλλαγών που δημοσίευσε η Microsoft στο επίσημο φόρουμ της κοινότητας της Microsoft:

Το τελευταίο Skype Insider build 8.108 κυκλοφόρησε πλήρως και αυτό είναι που δουλεύαμε.

Τι καινούριο?

Ανανέωση των μηνυμάτων του συστήματος κλήσεων του Skype!

Ενισχύστε την επικοινωνιακή σας αποτελεσματικότητα με τα εκσυγχρονισμένα μηνύματα συστήματος κλήσεων του Skype! Φτιαγμένο για να είναι πιο ενεργητικό, βουτήξτε σε ένα πιο κομψό, διαισθητικό Skype! 🌟

  • Crystal Clear Κλήσεις: Με μια σειρά ανανεωμένων μηνυμάτων διεπαφής συστήματος κλήσεων – από Εισερχόμενες κλήσεις έως Ολοκληρωμένες κλήσεις – πλοηγηθείτε στις εμπειρίες κλήσεων με ευκολία.
  • Διακεκριμένες ενέργειες: Από τις αναπάντητες έως τις απορριφθείσες, τα μηνύματα του συστήματος κλήσεων συνοδεύονται πλέον από CTA με δυνατότητα ενέργειας για να καθοδηγήσουν την επόμενη κίνησή σας.
  • Χρονοσήμανση: Τα μηνύματα του συστήματος κλήσεων έχουν χρονική σήμανση, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις χωρίς κόπο, τόσο στη συνομιλία σας όσο και στην προεπισκόπηση της λίστας συνομιλιών.
  • Επαναπροσδιορισμός της ευελιξίας: Διακρίνονται σαφώς οι διαφορετικοί τύποι μηνυμάτων συστήματος κλήσεων, βελτιστοποιώντας τη ροή συνομιλίας σας.

Βουτήξτε σε ένα ανανεωμένο Skype, όπου κάθε μήνυμα απογειώνει την εμπειρία σας. Ένας συνδυασμός σαφήνειας, δράσης και σχεδίασης σε όλες τις πλατφόρμες!

Βελτιώσεις σταθερότητας & διορθώσεις σφαλμάτων:

  • Διόρθωση ιδιωτικής κοινής χρήσης πολυμέσων: Οι εικόνες και τα βίντεο που τραβήξατε σε ιδιωτικές συνομιλίες μεταδίδονται πλέον άψογα στο iOS.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Skype Insider από την επίσημη ιστοσελίδα. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους όσους χρησιμοποιούν Windows 10, 11, macOS, Linux ή Android. Το Skype Insider είναι επίσης διαθέσιμο σε iOS, αλλά χρειάζεστε μια πρόσκληση για συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *