Microsoft: Δέχεται σχολιασμούς για το Bing Chat

Microsoft: Δέχεται σχολιασμούς για το Bing Chat

H ομάδα του Bing Chat στη Microsoft θέλει να λαμβάνει κάποια σχόλια για την υπηρεσία από τους χρήστες. Θέλουν να γνωρίζουν ποια δυνατότητα θα πρέπει να δουλέψουν πρώτα όσον αφορά τις βελτιστοποιήσεις.

Ο Mikhail Parakhin, τώρα επικεφαλής της ομάδας Windows and Web Experiences της Microsoft, εξακολουθεί επίσης να βοηθά στην ανάπτυξη του Bing Chat. Σε μια νέα δημοσκόπηση που δημοσίευσε στο X η Microsoft ήθελε κάποια σχόλια σχετικά με τις “συζητήσεις προτεραιότητας χωρητικότητας” της ομάδας Bing Chat. Η δημοσκόπηση έχει δύο επιλογές. “Θέλω πιο γρήγορο Bing Chat.” και “Θέλω πιο γρήγορο DALL-E 3.0”.

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν γρηγορότερα οτιδήποτε όσον αφορά το Bing Chat. Ωστόσο, η υποστήριξη DALL-E 3.0 του OpenAI για το Bing Image Creator στα τέλη Σεπτεμβρίου, επιβράδυνε την υπηρεσία. Η Microsoft είχε δηλώσει τότε θα προσθέσει περισσότερες GPU για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση.

Δεδομένου ότι η δημοσκόπηση ξεκίνησε στο X νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, είναι πολύ νωρίς για να δούμε ποια επιλογή θα βγει τελικά στην κορυφή. Η δημοσκόπηση θα συνεχίσει να λαμβάνει απαντήσεις μέχρι νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ώρα ανατολικής ώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *