Age of Empires IV update: Τι θα προσθέσει

Age of Empires IV update: Τι θα προσθέσει

Η Relic Entertainment αναμένεται να κυκλοφορήσει το πακέτο επέκτασης The Sultans Ascend για το ιστορικό παιχνίδι RTS Age of Empires IV. Κάθε παίκτης του παιχνιδιού θα λάβει και μια δωρεάν ενημέρωση που θα προσθέσει νέο περιεχόμενο και πολλές αλλαγές .

Ο επίσημος ιστότοπος Age of Empires έχει δημοσιεύσει τις πληροφορίες σχετικά με το τι θα συμπεριληφθεί στη δωρεάν ενημέρωση 9.1.109. Θα ξεκινάει η 6η σεζόν του παιχνιδιού, με προκλήσεις περιορισμένου χρόνου για ολοκλήρωση, μαζί με νέα πορτρέτα και νέα οικόσημα για να κερδίσετε.

Η μεγάλη προσθήκη στη δωρεάν ενημέρωση είναι τρεις νέοι χάρτες για πολλούς παίκτες:

  • Κανάλι – Ένα ευρύ κανάλι εκτείνεται από τη βάση σε μια βάση μέσα από μια εύφορη γη, χαράσσοντας ένα μονοπάτι τόσο για πόρους όσο και για επιθετικότητα.
  • Φαράγγι – Τίποτα άλλο παρά μια ανοιχτή γη σας χωρίζει από τους εχθρούς σας στο φαράγγι. Πάνω από το φαράγγι στην πλαγιά του βουνού υπάρχουν μικρά δάση και άφθονοι πόροι που περιμένουν όσους τολμήσουν να μεταβούν στην κεντρική μάχη.
  • Rocky River – Νέα ζωή αναδύεται από τα υπολείμματα ενός άλλοτε μεγάλου ποταμού, που εκτείνεται χαμηλά σε μια κοιλάδα ανάμεσα σε αντίπαλες φατρίες.

Επίσης, όλοι οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τέσσερις από τους 10 νέους χάρτες που θα συμπεριληφθούν . Αυτό βέβαια, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, η λειτουργία παιχνιδιού Empire Wars θα είναι πλέον διαθέσιμη ως επιλογή Quick Match με αυτήν την ενημέρωση. Ένα νέο Town Bell θα είναι διαθέσιμο στο κέντρο της πόλης που, όταν χτυπήσει ο παίκτης, θα φέρει όλους τους χωρικούς της πόλης σε ασφάλεια.

Θα είναι επίσης ευκολότερο για τους παίκτες να κατασκευάσουν τείχη για τις πόλεις και τις βάσεις τους με αυτήν την ενημέρωση:

Υπάρχουν και βελτιώσεις όπως η καλύτερη λογική κτιρίων και η διεπαφή κατασκευών του Villager . Θα ενσωματωθούν και νέα χαρακτηριστικά, όπως η σύνδεση με συμμαχικούς τοίχους και η λειτουργική αναμόρφωση στις πύλες.

Η ενημέρωση θα αυξήσει επίσης τα οπτικά μεγέθη ορισμένων από τα Wonders και Landmarks του παιχνιδιού για να φαίνονται καλύτερα. Μπορείτε να δείτε το εκτενές αρχείο καταγραφής αλλαγών για την ενημέρωση στον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *