Windows Copilot : Έρχεται και στα Windows 10

Η γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) Windows Copilot της Microsoft είναι διαθέσιμη στα Windows 11 και στο Microsoft 365. Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, ενώ βοηθά επίσης τους χρήστες με τις καθημερινές δραστηριότητες.

Τώρα, φαίνεται ότι το Copilot θα έρθει και στους χρήστες των Windows 10. Η Microsoft μπορεί να σχεδιάζει να φέρει το Copilot και στα Windows 10. Ο κύριος λόγος πίσω από την απόφαση της εταιρείας είναι να προσθέσει περισσότερους χρήστες στο Copilot που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Η Microsoft θέλει να πείσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πρόσθετα για το Copilot .Αυτό θα είναι πιο δυνατό, όταν μπορούν να πουν ότι το Copilot είναι διαθέσιμο σε 1,4 δισεκατομμύρια συσκευές, σε σύγκριση με μόλις 400 εκατομμύρια στα Windows 11.

Το Windows Copilot θα λειτουργεί παρόμοια με αυτό που λειτουργεί στα Windows 11. Το κουμπί θα βρίσκεται στη γραμμή εργασιών και θα έχει την ίδια εμπειρία με τα Windows 11.

Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει το ίδιο Microsoft Copilot στα Windows 10 σε μια ενημέρωση που θα έρθει σύντομα. Ακριβώς όπως τα Windows 11, αυτή η ενημέρωση των Windows 10 θα τοποθετήσει ένα κουμπί Copilot απευθείας στη γραμμή εργασιών των Windows 10.

Η αναφορά σημειώνει επίσης ότι η εμπειρία Copilot στα Windows 10 και Windows 11 θα είναι η ίδια, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας των προσθηκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *