Spotify TV : επανασχεδιάζεται

Spotify TV : επανασχεδιάζεται

Το Spotify for TV προχώρησε σε μια αναβάθμιση σήμερα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μεγάλη τηλεόραση. Αυτή η ενημέρωση φέρνει πολλές λειτουργίες που υπάρχουν ήδη στο κινητό και πρόσφατα επανασχεδιασμένες εφαρμογές επιφάνειας εργασίας.

Οι αλλαγές περιλαμβάνει μια επανασχεδιασμένη διάταξη Αρχικής σελίδας, η οποία αντικατοπτρίζει άλλες πλατφόρμες με συντομεύσεις προς τα αγαπημένα. Επίσης, υπάρχουν λειτουργίες σχετικές με τον ήχο πρόσφατα αναπαραγόμενο και προτάσεις που είναι ορατές εύκολα στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας.

Μια ουρά ακρόασης “Up next” προστέθηκε στη νέα προβολή “Αναπαραγωγή τώρα”,. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τι παίζει στη συνέχεια απευθείας από τη μεγάλη οθόνη. Υπάρχει και η δυνατότητα να αφαιρούν τραγούδια από το λίστα .

Το Spotify έχει προσθέσει επίσης τη λειτουργία Dark στην προβολή της τηλεόρασης. Αυτή η λειτουργία μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης και διατηρεί μόνο μερικά γραφικά στην οθόνη ώστε να αποσπά λιγότερο την προσοχή όταν παίζεται μουσική. Είναι ορατό ως εικονίδιο φεγγαριού, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή προόδου.

Τέλος, το Spotify πρόσθεσε την εναλλαγή λογαριασμού στην εμπειρία τηλεόρασης, επιτρέποντας στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ λογαριασμών και προφίλ . Το τρέχον επιλεγμένο προφίλ θα είναι πάντα ορατό στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *