Microsoft: Διαθέσιμη η εφαρμογή Bing Webmaster Tools

Microsoft: Διαθέσιμη η εφαρμογή Bing Webmaster Tools

Ένα νέο εργαλείο θα παρέχει η ομάδα του Bing στους webmasters . Σκοπός είναι να παρακολουθούν την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους και πολλά άλλα. Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της εφαρμογής Bing Webmaster Tools για smartphone και tablet Android.

Η Microsoft δήλωσε ότι η εφαρμογή θα επιτρέπει στους webmasters να παρακολουθούν την επισκεψιμότητα του ιστότοπού τους . Ακολουθούν τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής Android:

  • Παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπου: Παρακολουθήστε προσεκτικά τους επισκέπτες του ιστότοπού σας, τις ταξινομήσεις αναζήτησης και τις λεπτομέρειες ανίχνευσης.
  • Προσδιορίστε και διορθώστε προβλήματα: Λάβετε έγκαιρες ειδοποιήσεις σχετικά με ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν τα αποτελέσματα αναζήτησής σας, όπως σήμανση HTML ή σφάλματα ανίχνευσης.
  • Υποβάλετε χάρτες ιστότοπου και διευθύνσεις URL: Υποβάλετε απρόσκοπτα χάρτες ιστότοπου και μεμονωμένες διευθύνσεις URL στο Bing, διασφαλίζοντας ότι γνωρίζει όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.
  • Ανάλυση απόδοσης λέξεων-κλειδιών: Παρακολουθήστε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών που έχετε επιλέξει και ανακαλύψτε ευκαιρίες για βελτίωση.

Η εφαρμογή Bing Webmaster Tools για Android είναι τώρα διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από το Google Play Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *