Apple Emergency SOS: Επέκταση για 1 χρόνο στα  iPhone 14

Apple Emergency SOS: Επέκταση για 1 χρόνο στα iPhone 14

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Apple iPhone 14, όταν ανακοινώθηκε, ήταν οι κλήσεις SOS έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου. Αυτή η δυνατότητα θα επέτρεπε στα τηλέφωνα να συνδέονται με δορυφόρους για να στέλνουν μηνύματα σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η λειτουργία είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει δωρεάν για δύο χρόνια . Αργότερα θα γινόταν με συνδρομή . Ωστόσο, σήμερα η Apple ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη δωρεάν πρόσβασή στην υπηρεσία για ένα επιπλέον έτος για χρήστες iPhone 14. Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε συσκευή iPhone 14 που έχει ενεργοποιηθεί σε χώρα που υποστηρίζει τη λειτουργία. Τώρα, 16 χώρες και περιοχές υποστηρίζουν την υπηρεσία, η τελευταία από τις οποίες ήταν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Ο αντιπρόεδρος της Apple δήλωσε ότι: «Το έκτακτο SOS μέσω δορυφόρου έχει βοηθήσει να σωθούν ζωές σε όλο τον κόσμο. Από έναν άνδρα που διασώθηκε αφού το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω από έναν βράχο 400 ποδιών μέχρι χαμένους πεζοπόρους που βρέθηκαν . Είμαστε τόσο χαρούμενοι που οι χρήστες του iPhone 14 και του iPhone 15 μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την πρωτοποριακή υπηρεσία για δύο ακόμη χρόνια δωρεάν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *