Samsung:  παρουσιάζει το Bixby Cricket

Samsung: παρουσιάζει το Bixby Cricket

Η Bixby Cricket είναι μια νέα υπηρεσίας της Samsung για τον ψηφιακό βοηθό της Bixby. Απευθύνεται σε λάτρεις του κρίκετ στην Ινδία, όπου το άθλημα απολαμβάνει τεράστιους θαυμαστές.

Το Bixby Cricket θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη βαθμολογία των αγώνων κρίκετ . Επίσης, θα λαμβάνουν άλλες ενημερώσεις μέσω των smartphone ή των τηλεοράσεων τους με δυνατότητα Bixby. Οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν το Bixby “Ποιο είναι το σκορ;”, “Δείξε τον πίνακα βαθμών του παγκοσμίου κυπέλλου” ή “Δείξε μου επερχόμενους αγώνες”.

Bixby Cricket on smartphone

Η Samsung συνεργάστηκε με την πλατφόρμα αθλητικού περιεχομένου Sportskeeda για τη λειτουργία Bixby Cricket. Είναι ήδη διαθέσιμο για υπάρχοντες χρήστες του Bixby, οι οποίοι δεν χρειάζεται να κατεβάσουν ή να εγκαταστήσουν τίποτα για να το χρησιμοποιήσουν.

Το Bixby Cricket δεν θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί από τη Samsung σε πιο κατάλληλη στιγμή στην Ινδία. Η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο φιλοξενεί επί του παρόντος το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών ODI Cricket ICC 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *