NVIDIA : ανακοίνωσε νέα οικονομική έκθεση

NVIDIA : ανακοίνωσε νέα οικονομική έκθεση

Σε δελτίο τύπου, η NVIDIA ανακοίνωσε μια οικονομική έκθεση με έσοδα 18,12 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο. Αυτό είναι κατά 206 τοις εκατό υψηλότερο από τα έσοδά της των 5,931 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε την ίδια περίοδο πέρυσι. Είναι επίσης 34 τοις εκατό υψηλότερο από το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 9,243 δισεκατομμύρια δολάρια για το τρίτο τρίμηνο του 2023 για τη NVIDIA. Αυτό είναι 1.259 τοις εκατό υψηλότερο από το καθαρό εισόδημά της για το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Το τμήμα του Data Center απέφερε έσοδα 14,51 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίτο τρίμηνο, τα οποία είναι αυξημένα κατά 279 τοις εκατό από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι λόγω των περιορισμών στις εξαγωγές προς την Κίνα και άλλες χώρες, τα έσοδα από αυτές τις περιοχές “θα μειωθούν σημαντικά” το τρέχον τέταρτο τρίμηνο του 2023. Ακόμη και με αυτή τη δήλωση, οι μετοχές της NVIDIA μειώθηκαν κατά πάνω από 1 τοις εκατό στην εκπαίδευση μετά το ωράριο.

Η επιχείρηση παιχνιδιών της NVIDIA ήταν επίσης επιτυχημένη το τρίτο τρίμηνο με έσοδα 2,86 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία αυξήθηκαν κατά 81 τοις εκατό από την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Η εταιρεία διοργανώνει μια εκδήλωση τύπου στην CES 2024 στο Λας Βέγκας στις 8 Ιανουαρίου,όπου φημολογείται ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει νέες GeForce Series 40 “Super” GPU.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *