Microsoft 365 Roadmap : Τι έρχεται

Microsoft 365 Roadmap : Τι έρχεται

Εμφανίστηκαν μερικές ενδιαφέρουσες νέες λίστες για τις επερχόμενες δυνατότητες στην οικογένεια εφαρμογών Microsoft 365.

Έρχεται το Microsoft Stream – Copilot και πολλά άλλα

Η υπηρεσία Microsoft Stream προστέθηκε στον οδικό χάρτη με τις επερχόμενες λειτουργίες αυτήν την εβδομάδα. Σύντομα θα εμφανιστεί και ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης Copilot για την έκδοση Ιστού:

” Το Copilot in Stream αξιοποιεί την τεχνολογία AI LLM για να σας βοηθήσει να λάβετε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε από τα βίντεο Stream . Με το Copilot στο Stream μπορείτε να συνοψίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε βίντεο με μεταγραφή. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για πελάτες που έχουν αγοράσει την άδεια χρήσης Microsoft 365 Copilot.”

Ένα άλλο χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024 για εκδόσεις ιστού και κινητών του Microsoft Stream . Θα προσθέσει ορισμένες νέες λειτουργίες επεξεργασίας:

“Το Microsoft Stream θα εισαγάγει σύντομα μια λειτουργία περικοπής βίντεο . Αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες με δικαιώματα επεξεργασίας να περικόψουν την αρχή, το τέλος και τυχόν μέρη στη μέση ενός βίντεο. Όταν περικόπτετε ένα βίντεο, η ροή δεν θα αλλάξει το ίδιο το αρχικό αρχείο βίντεο. Απλώς κρύβει τα κομμένα μέρη από τους θεατές σας. Όταν ολοκληρώσετε την περικοπή, μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία προεπισκόπησης για να δείτε το περικομμένο βίντεο όπως θα βλέπουν οι θεατές σας.

Όταν περικοπεί ένα βίντεο, η μεταγραφή και τα κεφάλαια θα προσαρμοστούν αυτόματα .Στόχος είναι να αντικατοπτρίζουν μόνο ό,τι εμφανίζεται στο βίντεο. Τα άτομα με άδεια επεξεργασίας θα μπορούν να δουν το πλήρες αρχικό περιεχόμενο και να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν αυτά τα περικομμένα μέρη. Όταν είναι διαθέσιμη, αυτή η δυνατότητα είναι προσβάσιμη ανοίγοντας ένα βίντεο στην εφαρμογή web Stream και πατώντας το κουμπί επεξεργασίας.”

Έρχεται το κατάστημα μέσα στο Microsoft Teams

Οι χρήστες του Microsoft Teams στον ιστό θα δείτε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα τον Φεβρουάριο του 2024.

“Με την εμπειρία καταστήματος συσκευών Teams εντός της εφαρμογής Teams, οι πελάτες μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν και να αγοράσουν πιστοποιημένες συσκευές Teams. Σε αυτά περιλαμβάνονται ακουστικά, κάμερες web, επιτραπέζια τηλέφωνα, Teams Rooms και άλλα. Εξερευνήστε συσκευές σε κατηγορίες, χρησιμοποιήστε αναζήτηση ή φίλτρα για να βρείτε την επιθυμητή συσκευή και αγοράστε μέσω του Microsoft Teams.

Παρουσιάζουμε μια νέα εμπειρία για τις μικρές επιχειρήσεις να αγοράζουν συσκευές απευθείας στο Teams. Οι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα μπορούν πλέον να ολοκληρώσουν την αγορά τους χωρίς να αποχωρήσουν από την εφαρμογή.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *