Microsoft Teams: Νέες δυνατότητες

Microsoft Teams: Νέες δυνατότητες

Η εφαρμογή Ενημερώσεις του Microsoft Teams επιτρέπει στους εργαζόμενους να στέλνουν αναφορές στους εργοδότες τους σχετικά με την πρόοδο της εργασίας τους.

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες στις εφαρμογές αυτές. Υποστηρίζει ότι θα βοηθήσουν στον εξορθολογισμό των αναφορών των εργαζομένων και πολλά άλλα.

Η Microsoft δήλωσε:

“Για να βοηθήσουμε τους πελάτες να κατανοήσουν καλύτερα την αξία της εφαρμογής Ενημερώσεις και να βελτιώσουμε τη διαδικασία αναφοράς ομάδας, αναβαθμίσαμε την εμφάνιση και την εμπειρία χρήστη του προϊόντος. Αυτό διευκολύνει τη μετάδοση της αξίας του προϊόντος και τα ισχύοντα σενάρια, ενώ απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας αιτημάτων και υποβολής αναφορών.”

Microsoft teams excel

Η εφαρμογή Ενημερώσεις στο Teams έχει προσθέσει επίσης μια νέα δυνατότητα εξαγωγής . Θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν όλες τις υποβολές ενημερώσεών τους για να συλλεχθούν σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel. Η Microsoft λέει ότι αυτό θα διευκολύνει τους χρήστες να αναλύσουν αυτά τα δεδομένα και επίσης να τα μοιραστούν με άλλους μέσω του Excel.

Επιπλέον, η εφαρμογή Ενημερώσεις περιλαμβάνει μια δυνατότητα που επιτρέπει την οργάνωση των δεδομένων που υποβάλλονται από τους υπαλλήλους με ερωτήσεις. Για παράδειγμα, μια από τις ερωτήσεις μπορεί να είναι, “Σε πόσα έργα εργάζεστε;”, με την αριθμημένη απάντηση να εμφανίζεται. Οι εργοδότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δεδομένα που συλλέγονται και οργανώνονται με αυτόν τον τρόπο για να δουν καλύτερα τι εργάζονται οι υπάλληλοί τους.

Το Teams επιτρέπει επίσης στους εργαζόμενους να κάνουν “μου αρέσει” πληροφορίες για την εφαρμογή Ενημερώσεις που υποβάλλονται από άλλους καθώς και να αφήνουν σχόλια. Το ιστολόγιο αναφέρει ότι αυτές οι συγκεκριμένες δυνατότητες τοποθετήθηκαν “για να ενισχύσουν την ομαδική εργασία και να κάνουν την εργασία πιο αποτελεσματική”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *