Destiny 2: The Final Shape : καθυστερεί επίσημα

Φήμες εμφανίστηκαν στον διαδίκτυο ότι λόγω των απολύσεων , η Bungie θα καθυστερούσε την κυκλοφορία του Destiny 2: The Final Shape. Σήμερα, ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Final Shape μετατέθηκε στις 2 Ιουνίου 2024.

Σε μια ανάρτηση στο blog, ο Bungie δήλωσε:

“Γνωρίζουμε ότι ανυπομονείτε να πάρετε τα χέρια σας στο The Final Shape. Υπό αυτή την έννοια, οι καθυστερήσεις δεν είναι διασκεδαστικές. Από την πλευρά μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον επιπλέον χρόνο που απαιτείται για να ζωντανέψουμε το όραμά μας για το The Final Shape για όλους εσάς. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε πολύ περισσότερα τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένου ολοκαίνουργιου παιχνιδιού, για να παρουσιάσουμε τις σημαντικές προσθήκες περιεχομένου που βρίσκονται σε εξέλιξη”

Η Bungie σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια δωρεάν ενημέρωση περιεχομένου, Season of the Wish, από αύριο, 28 Νοεμβρίου. Πρόσθεσε ότι ενώ το μεγαλύτερο μέρος της νέας ιστορίας και περιεχομένου για αυτήν τη δωρεάν σεζόν θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο του 2024, θα συνεχίσει να προσθέτει νέο περιεχόμενο μέχρι την έναρξη της επέκτασης The Final Shape.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *