Huawei P70 : Τι αλλαγές θα φέρει

Huawei P70 : Τι αλλαγές θα φέρει

Η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει τα ναυαρχίδες P70, P70 Pro και P70 Pro Art το 2024. Η κυκλοφορία θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του έτους και αναμένονται σημαντικά αυξημένες πωλήσεις.

Η Huawei αναμένεται να δει μια ισχυρή ετήσια ανάπτυξη περίπου 230% σε σύγκριση με τις συσκευές Huawei P60. Ακόμα κι αν η ζήτηση δεν είναι τόσο υψηλή , η εταιρεία αναμένεται να πουλήσει τουλάχιστον 10-12 εκατομμύρια μονάδες.

Η αύξηση θα ενισχύσει επίσης τη Largan και τη Sunny Optical, τους κατασκευαστές φακών υψηλής τεχνολογίας και τους προμηθευτές της Huawei. Αυτό γιατί ο κινέζος κατασκευαστής στοχεύει να επιστρέψει στα ράφια της αγοράς σε όλο τον κόσμο .

Το Huawei P70 λέγεται ότι θα φέρει φακό 5P και αισθητήρα τηλεφακού 1/3,6”. Ταυτόχρονα, το P70 Pro duo θα έχει φακό zoom 6P με αισθητήρα 1/2,5” πίσω.

Η έκδοση Art θα βρίσκεται πάνω από αυτά τα δύο. Η Huawei σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει φακό 1G6P και έναν αισθητήρα τύπου 1″ για την κάμερα υπερευρυγώνιας γωνίας. Η κατασκευή του θα είναι εξαιρετικά ακριβή, καθώς το γυαλί χύτευσης είναι πιο δύσκολο να κατασκευαστεί από έναν κανονικό φακό 7P. Εδώ είναι που η Largan και η Sunny Optical θα πάρουν τα μεγάλα χρήματα.

Η Huawei φέρνοντας μια νέα κάμερα στην παγκόσμια αγορά είναι πιθανό να κάνει και άλλους κατασκευαστές να ακολουθήσουν με παρόμοιες λύσεις. Τα τηλέφωνα θα έρχονται επίσης με νέα chipset Kirin με συνδεσιμότητα 5G, κάτι που ήταν ένα από τα κύρια ζητήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *