Facebook Messenger : Μεγαλύτερη προστασία στις συνομιλίες

Facebook Messenger : Μεγαλύτερη προστασία στις συνομιλίες

Το Meta Facebook Messenger αναμένεται να αλλάξει σημαντικά τις επόμενες μέρες. Είναι πιθανώς μια σταδιακή κυκλοφορία, οπότε ίσως να περιμένετε μερικές μέρες. Ίσως η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η από προεπιλογή κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Όλα τα προσωπικά σας μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα και μόνο εσείς και ο παραλήπτης σας μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι περισσότεροι ανταγωνιστές, προσφέρουν ήδη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Editing messages and disappearing messages
Editing messages and disappearing messages

Ακόμη, μπορείτε να επεξεργάζεστε μηνύματα , να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται, να αποκρύπτετε την απόδειξη ανάγνωσης και υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στα φωνητικά μηνύματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούτε με ταχύτητα 1,5x ή 2x και να συνεχίσετε να ακούτε μηνύματα από εκεί που σταματήσατε την τελευταία φορά. Ωστόσο, η επεξεργασία του μηνύματος είναι ένα πρόβλημα. Μπορείτε να το κάνετε μόνο με μηνύματα εντός 15 λεπτών από την αποστολή.

Η ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο ενισχύεται . Η Meta δοκιμάζει τώρα φωτογραφίες και βίντεο HD με μια μικρή ομάδα χρηστών προτού πραγματοποιήσει τις αλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *