Microsoft 365 Roadmap : Τι αλλαγές έρχονται

Microsoft 365 Roadmap : Τι αλλαγές έρχονται

Ο Οδικός χάρτης Microsoft 365 δεν φαίνεται να δείχνει σημαντικές αλλαγές τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, υπάρχει πάντα κάτι νέο που μπορεί να ενδιαφέρει τα άτομα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Το Microsoft Outlook – Copilot έρχεται στο Outlook τον Φεβρουάριο του 2024

Η κλασική έκδοση του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook για Windows θα λάβει δυνατότητες Copilot το 2024. Με το Copilot θα μπορείτε να συντάξετε ένα νέο email στο Outlook, το οποίο είναι αρκετά απλό.

Επίσης, το Copilot σας καθοδηγεί για το πώς να μεταδώσετε καλύτερα το μήνυμά σας και μπορείτε να προσαρμόσετε τον τόνο και τη διάρκεια του μηνύματός σας.

Ακόμη, όταν μια εφαρμογή αναπτύσσεται στις Ενσωματωμένες εφαρμογές στο Κέντρο διαχειριστή της Microsoft, θα είναι διαθέσιμη στο Outlook στον ιστό στις Ενέργειες του μηνύματος ανάγνωσης και στην κορδέλα σύνταξης.

Microsoft Teams – Δημιουργία καναλιών νωρίτερα και περισσότερα

Το Microsoft Teams θα τα καταφέρει ευκολότερη δημιουργία καναλιών σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2024.

Υπάρχει η επιλογή δημιουργίας καναλιού απευθείας από το κουμπί + στην εφαρμογή Teams. Αυτό θα διευκολύνει τον χρήστη να δημιουργήσει ένα κανάλι.

Θα είναι επίσης πιο εύκολο να κάνετε νέες ομάδες στο Microsoft Teams τον επόμενο μήνα επίσης.

Κατά τη δημιουργία μιας ομάδας, η νέα προεπιλεγμένη εμπειρία θα είναι «δημιουργία ομάδας από την αρχή». Έτσι , θα είναι μια πιο απλή και γρήγορη εμπειρία.

Επίσης προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο μια νέα ροή ομάδων για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και ιστού . Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ροή που βασίζεται σε σημαντικές ενημερώσεις στα κανάλια στα οποία ανήκουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *