Microsoft 365 : κυκλοφορούν για ακουστικά Meta Quest VR

Microsoft 365 : κυκλοφορούν για ακουστικά Meta Quest VR

Η Microsoft ανακίνωσε ότι κάποιες εκδόσεις των εφαρμογών παραγωγικότητας του Microsoft 365 έρχονται στο Meta Quest. Έτσι, οι χρήστες του εξοπλισμού θα μπορούν να χειρίζονται το Word, το Excel και το PowerPoint .

Μπορείτε να κατεβάσετε το Word, το Excel, και το PowerPoint από το κατάστημα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους κατόχους των αρχικών ακουστικών Oculus Quest, μαζί με τα πιο πρόσφατα προϊόντα Meta Quest 2, 3 και Pro. Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Microsoft για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές σε αυτές τις συσκευές.

Επίσης, υπάρχει ένα γρήγορο βίντεο στο YouTube που εμφανίζει τις εφαρμογές του Office σε δράση με τα ακουστικά Meta Quest. Οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούνται σε μια ρύθμιση μικτής πραγματικότητας, ώστε οι χρήστες να μπορούν ακόμα να βλέπουν τον έξω κόσμο.

Οι εφαρμογές μπορούν να ελεγχθούν με εικονικά δάχτυλα μέσω του σετ μικροφώνου-ακουστικού. Επίσης, μπορούν να προσπελαστούν συνδέοντας το Meta Quest σε ένα ποντίκι και πληκτρολόγιο Bluetooth.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *