IBM: θα αποκτήσει δύο πλατφόρμες ενοποίησης δεδομένων επιχειρήσεων

IBM: θα αποκτήσει δύο πλατφόρμες ενοποίησης δεδομένων επιχειρήσεων

Η IBM έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Software AG για την απόκτηση των StreamSets και webMethods. Αυτές είναι δύο πλατφόρμες εταιρικής τεχνολογίας  platform-as-a-service. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το δεύτερο τρίμηνο του 2024 έναντι 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά.

Τι είναι οι πλατφόρμες iPaaS StreamSets και webMethods;

Το StreamSets είναι μια εφαρμογή DataOps και απορρόφησης δεδομένων. Είναι εγγενές στο cloud και βοηθά τους οργανισμούς να σχεδιάζουν έξυπνους διαύλους δεδομένων και να λαμβάνουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και ομαδικά δεδομένα.

Το WebMethods είναι μια πλατφόρμα ενοποίησης και διαχείρισης API που προσφέρεται τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις εγκαταστάσεις cloud. Επιτρέπει την ενοποίηση B2B, τη διαχειριζόμενη μεταφορά αρχείων και μια πύλη API για τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τη δημιουργία εσόδων από API.

Ποια είναι τα σχέδια της IBM για StreamSets και webMethods;

Συνολικά, τα StreamSets και webMethods θα βελτιώσουν τα watsonx, Red Hat, τα προϊόντα αυτοματισμού πληροφορικής της IBM και την IBM Consulting.

Η IBM σχεδιάζει να προσθέσει τις δυνατότητες απορρόφησης δεδομένων του StreamSetswatsonx, την πλατφόρμα AI και δεδομένων της IBM, ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο τύπου. Τα εργαλεία ενσωμάτωσης και διαχείρισης API της WebMethods θα ενσωματωθούν στις προσφορές υβριδικού περιβάλλοντος πολλαπλών νέφους της IBM, αναμένει η IBM.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί εν αναμονή τυπικών ρυθμιστικών εγκρίσεων και όρων κλεισίματος.

Αυτή η συμφωνία μπορεί να δώσει περισσότερες επιλογές λογισμικού ενοποίησης δεδομένων σε ηγέτες επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ήδη προϊόντα IBM ή Software AG.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *