Microsoft : Τι αλλάζει στην λίστα υποστηριζόμενων επεξεργαστών των Windows 11

Microsoft : Τι αλλάζει στην λίστα υποστηριζόμενων επεξεργαστών των Windows 11

Σημαντικές αλλαγές έχει κάνει η Microsoft στην λίστα των υποστηριζόμενων επεξεργαστών Intel και AMD που είναι συμβατοί με τα Windows 11. Σε αυτή την λίστα υπάρχουν επεξεργαστές που είναι συμβατοί με τα Windows 11 23H2 .

Η εταιρεία έχει συμπεριλάβει αρκετά νέα μοντέλα επεξεργαστών Intel, τόσο από επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και από φορητές συσκευές.

Ωστόσο, η Microsoft δεν έχει κάνει αλλαγές στη λίστα AMD. Κανένας νέος επεξεργαστής AMD δεν ήταν δημόσια διαθέσιμος από την τελευταία ενημέρωση τον Ιούλιο-Αύγουστο. Ωστόσο , αυτό προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη ότι η Microsoft πρόσθεσε αρκετούς επεξεργαστές Intel που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τη σειρά Meteor Lake . Οι νέοι APU Ryzen διαθέτουν επίσης Μονάδες Νευρωνικής Επεξεργασίας (NPU), οι οποίες είναι αποκλειστικοί επεξεργαστές υλικού τεχνητής νοημοσύνης .

Επομένως, αυτό σημαίνει ότι ο Ryzen 9 7945HX3D εξακολουθεί να μην βρίσκεται στη λίστα, παρόλο που υπάρχουν συστήματα με αυτό το τσιπ. Ταυτόχρονα, μη ανακοινωθέντα CPU της Intel όπως το Core i9-14900HX, Core i7-14700HX και i7-14650HX, βρίσκονται ήδη στη λίστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *