Microsoft Teams:  έχει πάνω από 320 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες

Microsoft Teams: έχει πάνω από 320 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες

Η Microsoft ξεκίνησε τις νέες εφαρμογές Microsoft Teams για Windows και Mac τον Οκτώβριο. Ακόμη παρέχει καλύτερη συνολική απόδοση με την νέα εφαρμογή Teams.

Τώρα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Teams χρησιμοποιείται πλέον από περισσότερους από 320 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως. Το blog πρόσθεσε ότι «δεκάδες εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι υιοθέτησαν Teams φέτος», αν και δεν ανακοινώθηκε συγκεκριμένος αριθμός. Επιπλέον, η ανάρτηση ιστολογίου ανέφερε ότι περισσότερες από 2.000 εφαρμογές είναι πλέον διαθέσιμες για λήψη από το κατάστημα Teams. Επίσης, πάνω από 145.000 προσαρμοσμένες εφαρμογές γραμμής επιχειρήσεων (LOB) που έχουν κατασκευαστεί από επιχειρήσεις.

Στο εξής, η Teams και το Microsoft 365 θα υποστηρίζουν τη χρήση του βοηθού τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργείται από τη Microsoft Copilot. Αυτό γίνεται γενικά διαθέσιμο την 1η Νοεμβρίου. Η ανάρτηση ιστολογίου λέει ότι οι εταιρικοί χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τη χρήση του Copilot στο Teams μέσω της χρήσης προσθηκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *