LG : αποκαλύπτει νέες οθόνες υπολογιστών

LG : αποκαλύπτει νέες οθόνες υπολογιστών

Ορισμένες εταιρείες κάνουν κάποιες ανακοινώσεις πριν από το CES 2024. Μια από αυτές είναι και η LG, η οποία αποκάλυψε μια σειρά από νέες οθόνες OLED PC στην επωνυμία UltraGear.

Το βασικό μοντέλο της εκστρατείας είναι το Ultragear 32GS95UE 32 ιντσών. Η LG λέει ότι οι κάτοχοι θα μπορούν να αλλάζουν τους ρυθμούς ανανέωσης της οθόνης με ένα κλικ. Η μία λειτουργία τρέχει στα 3.840 x 2.160 στα 240 Hz και η άλλη με διπλάσιο ρυθμό ανανέωσης, στα 480 Hz, αλλά με μείωση σε ανάλυση 1.920 x 1.080.

Η LG λέει:

“Αυτή η καινοτομία που εξοικονομεί χρόνο διαχειρίζεται εύκολα μέσω ενός πλήκτρου πρόσβασης ή του διακόπτη κατεύθυνσης του joystick .Επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν άμεσα τον βέλτιστο συνδυασμό ανάλυσης οθόνης και ρυθμού ανανέωσης για το είδος του παιχνιδιού που παίζουν. Για τίτλους δράσης με γρήγορο ρυθμό και παιχνίδια σκοποβολής, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν FHD 480Hz. Από την άλλη , για παιχνίδια με πλούσια οπτική ιστορία μπορούν να απολαύσουν σε 4K 240Hz.”

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης νέες κυρτές οθόνες 800R OLED 34 ιντσών και 39 ιντσών με ρυθμούς ανανέωσης 240 Hz και ανάλυση 3.440 x 1.440. Παρουσιάζει επίσης μια νέα σχεδίαση πίσω καλύμματος και για τις τρεις αυτές οθόνες:

“Το λεπτό «L» Stand, που παρουσιάστηκε φέτος, προσφέρει εργονομικά πλεονεκτήματα, σταθερότητα και απόδοση χώρου. Μαζί με τη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης, ύψους, περιστροφής και περιστροφής, η βάση έχει μικρότερο αποτύπωμα από τη βάση σε σχήμα V του 2023. Έτσι , συμβάλλει στην απελευθέρωση χώρου και στην αύξηση της χρηστικότητας του γραφείου. Η κομψή και λειτουργική βάση παρέχει επίσης ευελιξία εγκατάστασης και συμβάλλει στη μη απολογητική φουτουριστική εμφάνιση των οθονών.”

Η LG θα κυκλοφορήσει επίσης αναβαθμισμένες εκδόσεις της κυρτής οθόνης υπολογιστή 45 ιντσών και μιας αναβαθμισμένης επίπεδης οθόνης OLED 27 ιντσών το 2024. Η τιμή και η διαθεσιμότητα όλων αυτών των νέων οθονών PG UltraGear δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *