Microsoft : κυκλοφορεί αθόρυβα την  εφαρμογή Copilot για Android

Microsoft : κυκλοφορεί αθόρυβα την εφαρμογή Copilot για Android

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή Copilot στο Android, δίνοντας στους χρήστες έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τον βοηθό που υποστηρίζεται από AI και τις δυνατότητές του. Είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη από το Google Play Store. Η λίστα της εφαρμογής υποδηλώνει ότι έφτασε στην αγορά πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Η νέα εφαρμογή Copilot για Android δεν είναι κάτι εντελώς νέο. Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με την εφαρμογή Bing Chat, η οποία εξακολουθεί να σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ίδιες λειτουργίες συνομιλίας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Copilot στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge για Android, SwiftKey, Skype και άλλα.

Το Copilot για Android υποστηρίζει πολλές λειτουργίες που είναι ήδη διαθέσιμες στην επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε να κάνετε σύνθετες ερωτήσεις, να δημιουργήσετε εικόνες χρησιμοποιώντας το DALL-E 3, πρόχειρα έγγραφα ή email ή απλώς να κάνετε μια απλή συζήτηση για οτιδήποτε. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το GPT-4 που προστέθηκε πρόσφατα.

Δείτε πώς περιγράφει η Microsoft τη νέα εφαρμογή:

Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας με το Copilot – τον ​​Βοηθό συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη
Το Copilot είναι ένας πρωτοποριακός βοηθός συνομιλίας από τη Microsoft που υποστηρίζεται από τα πιο πρόσφατα μοντέλα OpenAI, GPT-4 και DALL·E 3. Αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες AI παρέχουν γρήγορες, περίπλοκες και ακριβείς αποκρίσεις, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας συναρπαστικών γραφικών από απλές περιγραφές κειμένου .

Η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε Android. Ωστόσο, οι χρήστες iOS δεν θα πρέπει να αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι, καθώς οι ίδιες δυνατότητες εξακολουθούν να είναι προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής Bing. Μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο. Εάν ένα smartphone Android είναι η κύρια συσκευή σας και θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή Copilot,αποκτήστε το δωρεάν από το Google Play Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *