Apple Watch : Η απαγόρευση εισαγωγής του στις ΗΠΑ αίρεται προσωρινά

Apple Watch : Η απαγόρευση εισαγωγής του στις ΗΠΑ αίρεται προσωρινά

Η απαγόρευση εισαγωγής Apple Watch τέθηκε επίσημα σε πλήρη ισχύ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πριν από τη σημερινή νομική απόφαση.

To CNBC αναφέρει ότι η απόφαση του εφετείου σημαίνει ότι η Apple μπορεί να συνεχίσει τις πωλήσεις των δύο μοντέλων Apple Watch στον ιστότοπό της και στα καταστήματά της. Η Apple σταμάτησε να πουλά τα έξυπνα ρολόγια στον ιστότοπό της στις 21 Δεκεμβρίου και στα καταστήματά της μετά τις 24 Δεκεμβρίου. Για την ώρα, η Apple δεν έχει ακόμη ενεργοποιήσει τις πωλήσεις των έξυπνων ρολογιών στον ιστότοπό της.

Το ITC αποφάνθηκε αρχικά τον Οκτώβριο ότι το υλικό και το λογισμικό των Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 παραβίαζαν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας μιας εταιρείας με το όνομα Masimo. Η κυβέρνηση Μπάιντεν είχε την εξουσία να ακυρώσει την απαγόρευση μετά από περίοδο επανεξέτασης 60 ημερών που έληξε στις 25 Δεκεμβρίου. Ωστόσο,αποφάσισε τελικά να μην ακυρώσει την απόφαση του ITC.

Η σημερινή απόφαση του εφετείου είναι μια σημαντική νίκη για την Apple καθώς συνεχίζει να υποβάλλει τη διαδικασία προσφυγής κατά της πλήρους απόφασης του ITC. Η εταιρεία ζητά επί του παρόντος μια ακόμη μεγαλύτερη παύση της απαγόρευσης των εισαγωγών στις ΗΠΑ. Ενώ το εφετείο λαμβάνει μια πιο μόνιμη απόφαση σχετικά με την πραγματική μάχη για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μεταξύ της Apple και της Masimo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *