OnePlus Buds 3: Ποιες αλλαγές θα φέρει

OnePlus Buds 3: Ποιες αλλαγές θα φέρει

Η OnePlus θα παρουσιάσει το OnePlus Ace 3 στις 4 Ιανουαρίου . Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και το OnePlus Buds 3 . Φαίνεται ότι το Buds 3 θα μοιάζει πολύ με την έκδοση Pro του προκατόχου του.

Τα νέα φορητά earbuds ισχυρίζονται επίσης ότι παρέχουν κορυφαία ποιότητα ήχου χάρη στα dual drives. Η OnePlus υποστηρίζει ότι το Buds 3 θα είναι πολύ καλύτερο από τα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας.

Η λύση dual design ήταν μέρος της σειράς Buds Pro και τώρα την αποκτά και η μη Pro. Θα έχει επίσης ακύρωση θορύβου επόμενης γενιάς για καλύτερη ποιότητα ήχου και κλήσεων. Την ίδια στιγμή, το σχέδιο για τα earbuds και η θήκη δεν φαίνεται να είναι κάτι νέο ή επαναστατικό.

Το OnePlus Buds 3 θα σκοράρει σχεδόν τέλεια σε όλα τα επίπεδα – 4,7 για μπάσα, 4,8 για καθαρότητα, χροιά και φωνητικά και 4,6 για χωρικό ήχο. Αυτό είναι κατά μέσο όρο 4,74 στα 5, αλλά ας θυμηθούμε ότι αυτές οι δοκιμές έγιναν στα εργαστήρια OnePlus .

Η εταιρεία έχει ήδη ανοίξει κρατήσεις, οι οποίες βασικά στέλνουν μια ειδοποίηση για όλους όταν το προϊόν πέσει την Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *