OnePlus Buds 3 : Επίσημη κυκλοφορία

OnePlus Buds 3 : Επίσημη κυκλοφορία

Εκτός από Ace 3 , η Oneplus παρουσίασε και τα Oneplus Buds 3. Το νέο μοντέλο earbuds διαθέτει σχεδιασμό διπλού προγράμματος οδήγησης, ενεργή ακύρωση θορύβου έως και 49 dB και εξαιρετικά ελαφρύ σώμα.

Τα Buds 3 μοιάζουν πολύ με τα Buds 2 Pro. Η OnePlus χρησιμοποίησε την ίδια λύση διπλού προγράμματος οδήγησης που εμφανίζεται στα ακουστικά Pro, τα οποία θα πρέπει να προσφέρουν πλούσια έξοδο ήχου.

Η ακύρωση θορύβου έρχεται σε διάφορες λειτουργίες, με τα 10 dB και τα 20 dB να είναι οι ενδιάμεσες επιλογές πριν από το μεγάλο άλμα στα 49 dB. Υπάρχει μια έξυπνη λειτουργία που αναγνωρίζει αυτόματα το περιβάλλον και προσαρμόζει τα επίπεδα ANC. Τα earbuds έχουν λαστιχένια άκρα, για να βοηθήσουν στην απομόνωση του θορύβου.

Τα Buds 3 έχουν μια ευαίσθητη στην αφή περιοχή στην εξωτερική πλευρά του στελέχους. Υπάρχουν τρία μικρόφωνα και η OnePlus είπε ότι η τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στη μείωση του θορύβου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Τα ίδια τα earbuds έχουν πιστοποίηση IP55 και είναι απίστευτα ελαφριά, με το καθένα να ζυγίζει μόλις 4,8 γραμμάρια. Η μπαταρία των earbuds είναι 58 mAh και η θήκη είναι 520 mAh.

Οι προπαραγγελίες πραγματοποιούνται ζωντανά στο κατάστημα Oppo στην Κίνα, με τις πωλήσεις να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου. Το OnePlus Buds 3 είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή μπλε και κοστίζει 57 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *