Dell : Ποιο νέο μοντέλο οθόνης θα δείξει στην CES

Dell : Ποιο νέο μοντέλο οθόνης θα δείξει στην CES

Μια από τις εταιρίες που θα παρουσιάσει προϊόντα στην CES 2024 είναι και η Dell. Σε αυτή την έκθεση αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέες οθόνες υπολογιστών UltraSharp που έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στη μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Η Dell δήλωσε ότι η νέα οθόνη UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub και η UltraSharp 34 Curved Thunderbolt Hub Monitor έχουν λάβει και οι δύο την πιστοποίηση άνεσης ματιών πέντε αστέρων της TUV Rheinland. Αυτό είναι ένα νέο πρότυπο για οθόνες που έχουν περάσει δοκιμές που δείχνουν ότι οι οθόνες βοηθούν στη μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Οι οθόνες έχουν ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz και διαθέτουν επίσης αισθητήρα φωτός περιβάλλοντος που αλλάζει τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης με βάση τις τοπικές συνθήκες φωτισμού. Και οι δύο έχουν επίσης πιο προηγμένους οπίσθιους φωτισμούς LED που μειώνουν την ποσότητα του μπλε φωτός από 50 τοις εκατό σε λιγότερο από 35 τοις εκατό.

Η οθόνη UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub περιλαμβάνει μια κυρτή οθόνη υπερευρείας 40 ιντσών με ανάλυση 5.120 × 2.160. Ακόμη προσφέρει Thunderbolt 4 για ευκολία με ένα καλώδιο με παροχή ισχύος έως και 140 W. Υποστηρίζει επίσης ενσύρματη συνδεσιμότητα Ethernet υψηλής ταχύτητας στα 2,5 Gbps μέσω RJ45, μαζί με HDMI 2.1 FRL (Fixed Rate Link) και DisplayPort 1.4.

Η μικρότερη οθόνη Dell UltraSharp 34 Curved Thunderbolt Hub 34 ιντσών έχει ανάλυση 3.440 × 1.440. Διαθέτει επίσης υποστήριξη Thunderbolt 4, αλλά μόνο για παράδοση θύρας έως 90W.

Και οι δύο νέες οθόνες Dell UltraSharp θα κυκλοφορήσουν στις 27 Φεβρουαρίου. Η οθόνη Dell UltraSharp 40 θα έχει τιμή 2.399,99 $, ενώ η Dell UltraSharp 34 θα κοστίζει 1.019,99 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *