Microsoft Teams: Ποιες αλλαγές φέρνει στο Android Auto

Microsoft Teams: Ποιες αλλαγές φέρνει στο Android Auto

Φαίνεται ότι η Microsoft θα επεκτείνει την πρόσβαση σε διαδικτυακές συσκέψεις σε εκείνες που βρίσκονται σε κινούμενο όχημα.

Η Microsoft λέει ότι θα ανοίξει την πρόσβαση στο Teams στην πλατφόρμα Android Auto της Google κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο. Μόλις γίνει διαθέσιμο, τα άτομα που χρησιμοποιούν το Android Auto θα μπορούν να συμμετέχουν σε συσκέψεις του Microsoft Teams μέσω της προβολής ημερολογίου.

Η νέα υποστήριξη του Teams στο Android Auto θα επεκταθεί επίσης ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να καλούν τις επαφές ταχείας κλήσης. Ακόμη, θα μπορούν να βλέπουν τις πρόσφατες κλήσεις τους. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πώς ακριβώς θα λειτουργούν αυτές οι νέες δυνατότητες. Ίσως, μάθουμε πολλά περισσότερα σχετικά με την υποστήριξη του Android Auto στο Teams πριν κυκλοφορήσει η νέα δυνατότητα.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft θα προσθέσει μια σειρά από νέες δυνατότητες για τους χρήστες του Teams τον Ιανουάριο. Αυτό περιλαμβάνει την ικανότητα για Χρήστες Copilot για πρόσβαση στη λειτουργία Ανακεφαλαίωση Πληροφοριών στο Teams . Βοηθά στη σύνοψη μιας διαδικτυακής σύσκεψης για άτομα που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ή για άτομα που θέλουν να μάθουν πληροφορίες που έχασαν κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *