Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 : Υβριδική επιλογή

Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 : Υβριδική επιλογή

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα το ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid στην CES 2024. Είναι ένας φορητός υπολογιστής Windows 11 με οθόνη αφής OLED 2,8K 14 ιντσών που μπορεί μετατραπεί εύκολα και σαν αυτόνομο tablet Android 13.

Χρησιμοποιεί τον νέο επεξεργαστή Intel Core Ultra 7, μαζί με 32 GB RAM και 1 TB αποθήκευσης SSD. Έχει επίσης τη δική του μπαταρία 75 Whr

Η οθόνη/tablet που βασίζεται σε Android 13 τρέχει με τα τσιπ Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 και περιλαμβάνει 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει επίσης δύο πίσω κάμερες (13MP και 5MP) και μια μπροστινή κάμερα IR.

Η Lenovo λέει ότι το πληκτρολόγιο που βασίζεται στα Windows 11 μπορεί να συνδεθεί σε μια εξωτερική οθόνη .

Όταν το tablet είναι συνδεδεμένο στο πληκτρολόγιο, η Lenovo λέει ότι τα Windows μπορεί να υποστηρίξει τη “ροή των εφαρμογών Android στην οθόνη στο παράθυρο Picture-in-Picture”.

Τόσο το τμήμα των Windows 11 όσο και το tablet Android 13 διαθέτουν ασύρματο υλικό Wi-Fi 6E. Το πληκτρολόγιο διαθέτει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, δύο 2 θύρες USB-C και υποδοχή ήχου. Το tablet Android διαθέτει μία θύρα USB-C 1.

Το πληκτρολόγιο των Windows 11 ζυγίζει 2,14 κιλά ενώ το tablet Android θα έχει βάρος 1,73 λίβρες. Αυτό σημαίνει ότι τα δύο μισά, όταν συνδέονται μεταξύ τους, θα ζυγίζουν 3,87 κιλά.

Το ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid θα ξεκινήσει να πωλείται το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Η τιμή θα είναι λίγο υψηλή καθώς η εταιρεία θα χρεώσει 1.999 $ για αυτόν τον συνδυασμό Windows 11-Android 13. Το μεγάλο ερώτημα: Θα είναι ελκυστικό για τους ανθρώπους ή θα αγοράσουν απλώς ένα φθηνότερο φορητό υπολογιστή Windows 11 και tablet Android 13;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *