Asus ROG NUC: Έτοιμος  για gaming

Asus ROG NUC: Έτοιμος για gaming

Από τον Ιούλιο, η Asus ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει υπολογιστές NUC μετά από σχετική άδεια που πήρε από την Intel. Τώρα, στην CES 2024, η Asus αποκάλυψε την κυκλοφορία του μίνι-υπολογιστή NUC για παίκτες. Φυσικά, θα πωλείται με την επωνυμία Republic of Gamers (ROG), ως Asus ROG NUC.

Η Asus αναφέρει στο δελτίο τύπου της:

Ο σχεδιασμός του πλαισίου χωρίς εργαλεία επιτρέπει την ενσωμάτωση σε λιγότερο από 10 λεπτά, με διαστάσεις 270 x 180 x 50 mm για ασυμβίβαστο παιχνίδι σε μινιμαλιστική μορφή. Πέρα από την απόδοση, το ROG NUC συνδυάζεται άψογα με το χειριστήριο ROG Raikiri PRO για μια επαναπροσδιορισμένη αλληλεπίδραση παιχνιδιών. Ο φωτισμός ARGB και η εφαρμογή ROG Armory Crate επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν εκπληκτικά φωτιστικά σόου.

Οι αγοραστές θα μπορούν να αποκτήσουν ένα Asus ROG NUC είτε με επεξεργαστή Intel Core Ultra 7 155H είτε με τσιπ Core Ultra 9 185H. Για τις GPU , υπάρχουν οι επιλογές NVIDIA GeForce RTX 4060 και 4070. Μπορεί να δεχτεί μέχρι και 32 GB μνήμης RAM και θα υπάρχουν τρεις υποδοχές M.2 2280 PCIe Gen4x4 για αποθήκευση SSD.

Το ASUS ROG NUC μπορεί να ρυθμιστεί είτε οριζόντια είτε κατακόρυφα με συμπεριλαμβανόμενη βάση. Στο μπροστινό μέρος του mini-PC θα υπάρχει ένας αναγνώστης καρτών SD, και δύο θύρες USB, μαζί με υποδοχές ήχου. Θα υπάρχει μια θύρα Thunderbolt 4, τέσσερις θύρες USB, μια θύρα HDMI, δύο θύρες DisplayPort και μια θύρα Ethernet 2.5Gig.

Η Asus ισχυρίζεται ότι το ROG NUC μπορεί να τρέξει έως και τέσσερις οθόνες 4K ταυτόχρονα με τη θύρα Thunderbolt 4, τη θύρα HDMI και τις δύο θύρες DisplayPort.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *