Adblock: Η Google δεν επιβράδυνε  την απόδοση του YouTube

Adblock: Η Google δεν επιβράδυνε την απόδοση του YouTube

Τον Ιανουάριο , εμφανίστηκαν αρκετές αναφορές χρηστών στο διαδίκτυο ότι το YouTube είναι αργό με τους αποκλειστές διαφημίσεων όπως Adblock. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου παραπονέθηκαν στην Google.

Το ζήτημα τέθηκε για πρώτη φορά στην προσοχή από χρήστες του Reddit . Όπως αποδεικνύεται, το σφάλμα δεν ήταν το YouTube ή η Google . Στην πραγματικότητα ήταν πρόβλημα με την πρόσφατη ενημέρωση του Adblock και του Adblock Plus, Έκδοση 5.17.0

Οι προγραμματιστές του Adblock Plus σημείωσαν το ζήτημα ως παλινδρόμηση απόδοσης στο αποθετήριο GitLab:

Πρόσφατα, η ABP κυκλοφόρησε την έκδοση 3.22 η οποία αναβάθμισε την έκδοση του πυρήνα επέκτασης σε πακέτο σε 1.1.1. Το AdBlock κυκλοφόρησε την έκδοση 5.17.0 η οποία ενημέρωσε επίσης τη μηχανή επέκτασης στην έκδοση 1.1.1. Είχαμε αρκετές αναφορές για αργό χρόνο απόκρισης από την ενημέρωση.

Φαίνεται ότι είναι ένα πρόβλημα στη μηχανή επέκτασης, καθώς τα ABP, AdBlock και η επέκταση δοκιμής EWE φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με την έκδοση 1.1.1 του μηχανισμού επέκτασης.

Το πρόβλημα έχει πλέον επιδιορθωθεί με την πιο πρόσφατη Εργαλειοθήκη αποκλεισμού διαφημίσεων επέκτασης ιστού (EWE) του eyeoέκδοση 1.1.2.

Επομένως, εάν είστε ένας από εκείνους τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Adblock και το Adblock Plus, θα πρέπει να ενημερώσετε την επέκτασή σας. Συνιστάται επίσης να μην εκτελείτε πολλά φίλτρα περιεχομένου ή προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησής σας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *