Samsung Galaxy S24: Ποια τα οφέλη από τις προ-παραγγελίες στην Ευρώπη

Samsung Galaxy S24: Ποια τα οφέλη από τις προ-παραγγελίες στην Ευρώπη

Σήμερα , αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα τα προϊόντα της σειράς Samsung Galaxy S24. Οι διαρροές συνεχίζονται και τώρα κάποιος κοινοποίηση πληροφορίες για τις προ-παραγγελίες στην Ευρώπη.

Στην Αυστρία (και πιθανώς σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ ή τουλάχιστον της Δυτικής Ευρώπης) με κάθε προπαραγγελία, θα λάβετε δωρεάν αποθηκευτικό χώρο. Έτσι, αν αγοράσετε το μοντέλο των 128 GB, θα πάρετε αυτό με τα 256 GB, αν πληρώστε για 256 GB, θα πάρτε 512 GB. Λειτουργεί ακόμη και για την έκδοση 1 TB του Galaxy S24 Ultra, την οποία θα λάβετε εάν προπαραγγείλετε την επανάληψη των 512 GB.\

Galaxy S24 series pre-order benefits in Europe outed along with exclusive colors

Τούτου λεχθέντος, η επιλογή 1 TB περιορίζεται σε μόνο 2.000 μονάδες σε όλους τους συμμετέχοντες εμπόρους λιανικής στην Αυστρία. Ενδέχεται να περιοριστεί ομοίως σε άλλες χώρες όπου θα ισχύει η ίδια προσφορά.

Ακόμη, εάν κάνετε συναλλαγές σε ένα παλιό smartphone ή tablet, θα λάβετε ένα εγγυημένο μπόνους 100 € επιπλέον . Αυτή η προσφορά θα ισχύει από 17 Ιανουαρίου έως 30 Ιανουαρίου.

Το Galaxy S24 και το S24+ θα προσφέρεται σε αυτά τα αποκλειστικά διαδικτυακά χρώματα: Jade Green, Sapphire Blue και Sandstone Orange. Οι αποκλειστικά διαδικτυακές αποχρώσεις του θα είναι Titanium Green, Titanium Blue και Titanium Orange.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *