Samsung Galaxy S24 Ultra: Είναι εδώ

Samsung Galaxy S24 Ultra: Είναι εδώ

Το Samsung Galaxy S24 Ultra έχει πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχο του όπως το τιτάνιο και το μικρό του βάρος. Το νέο Ultra είναι λίγο πιο λεπτό (0,3 χιλιοστά) και πιο κοντό (1,1 χιλιοστά). Το S24 Ultra χρησιμοποιεί γυαλί Gorilla στο μπροστινό και πίσω μέρος . Έτσι, είναι 4 φορές πιο σκληρό στο ράγισμα και 75% λιγότερο ανακλαστικό.

Το κεντρικό στοιχείο είναι για άλλη μια φορά μια οθόνη QHD+ Dynamic AMOLED 2X 6,8 ιντσών . Έχει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που κυμαίνεται από 1Hz έως 120Hz. Αλλά η Samsung έφερε ένα πολύ πιο φωτεινό πάνελ 2.600 nit με βελτιωμένο Vision Booster.

Χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8 Gen 3 για όλες τις χώρες. Η Samsung έχει τοποθετήσει έναν σχεδόν διπλάσιο θάλαμο ατμού μέσα στο Galaxy S24 Ultra, ο οποίος θα βοηθήσει τη θερμική απόδοση σε όλες τις εργασίες.

Το νέο τσιπ έχει ενεργοποιήσει μια ολόκληρη σειρά από λειτουργίες AI στο Galaxy S24 Ultra. Η Ζωντανή Μετάφραση, ο Διερμηνέας και η Βοήθεια συνομιλίας επιτρέπουν την αμφίδρομη μετάφραση φωνής και κειμένου σε πραγματικό χρόνο. Η Ζωντανή μετάφραση ζει μέσα στην εγγενή εφαρμογή τηλεφώνου .Ο Διερμηνέας είναι μια εφαρμογή χωρισμένης οθόνης που μεταγράφει ζωντανές συνομιλίες μεταξύ δύο ατόμων σε δύο διαφορετικές γλώσσες. Το Chat Assist βοηθά να γίνουν οι μεταφρασμένες συνομιλίες φυσικές και ζωντανές μέσα στο πληκτρολόγιο Samsung. Αυτές οι λειτουργίες λειτουργούν σε 13 γλώσσες κατά την κυκλοφορία.

Στο Samsung Notes, θα συνοψίσετε σημειώσεις, θα δημιουργήσετε πρότυπα και εξώφυλλα και θα βελτιώσετε τις σημειώσεις με προκατασκευασμένες μορφές

Το AI είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος του συστήματος κάμερας στο Galaxy S24 Ultra, αλλά πρώτα μια λέξη για το υλικό. Το Galaxy S24 Ultra φέρνει μια νέα τηλεφακό κάμερα 50MP 5x (115mm) με οπτική σταθεροποίηση και φακό f/3.4. Ο αισθητήρας είναι μια μονάδα 1/2,52 ιντσών (πιθανώς ο IMX854), η οποία είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με τη συσκευή απεικόνισης 10MP 1/3,52 ιντσών πίσω από την κάμερα 10x του Galaxy S23 Ultra. Η Samsung λέει ότι η νέα κάμερα 5x μπορεί να κάνει καλύτερες λήψεις 10x από την παλιά κάμερα.

Έχει μονάδα ευρείας γωνίας 200MP 23mm f/1.7, 12MP 13mm f/2.2 ultrawide με AF και τηλεφακός μικρού μήκους 10MP 69mm f/2.4. Μπροστά, υπάρχει μια selfie κάμερα 12MP 26mm f/2.2.

Το ProVisual Engine και ένα αποκλειστικό μπλοκ ISP για μείωση θορύβου. Το ProVision Engine είναι μια συλλογή εργαλείων που τροφοδοτούνται με AI – μπορείτε να διαγράψετε αντικείμενα και να αφήσετε το AI να γεμίσει τον κενό χώρο με το Generative Edit. Μπορεί επίσης να γεμίσει τον κενό χώρο που δημιουργείται με το ίσιωμα μιας στραβής σύλληψης. Το Instant Slow-mo μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα καρέ για να επιβραδύνει ομαλά τις στιγμές σε ένα βίντεο.

Η νυχτερινή απεικόνιση έχει αναβαθμιστεί χάρη στην καλύτερη οπτική γωνία σταθεροποίησης εικόνας και τη βελτιωμένη αντιστάθμιση του κραδασμού του χεριού. Το αποκλειστικό ISP Block τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα θα αντιμετωπίσει το θόρυβο.

Τέλος, το Super HDR θα εμφανίσει μια προεπισκόπηση HDR στο σκόπευτρο της εφαρμογής της κάμερας προτού τραβήξετε τη φωτογραφία και εμφανίσει φωτογραφίες και βίντεο σε HDR στη Συλλογή.

Το Galaxy S24 Ultra διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 45 W και ασύρματη φόρτιση 15 W. Το τηλέφωνο διατίθεται με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB, 512 GB ή 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Ωστόσο, σε ορισμένες αγορές, όπως η Ευρώπη, η βασική έκδοση των 256 GB θα έχει μόνο 8 GB μνήμης RAM. Από πλευράς λογισμικού, το S24 Ultra τρέχει Android 14 με One UI 6.1 και θα λάβει μια επιτυχημένη υποστήριξη λογισμικού 7 ετών.

Το Galaxy S24 Ultra είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από σήμερα σε Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet και Titanium Yellow. Όπως και πέρυσι, η Samsung θα προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση χώρου αποθήκευσης για όσους προπαραγγείλουν. Το Galaxy S24 Ultra ξεκινά από 1.450 € για το μοντέλο 256 GB (αν και λαμβάνετε 512 GB στο παράθυρο προπαραγγελίας) και είναι 1.570 € για τα 512 GB έκδοση (αντ’ αυτού παίρνετε 1 TB).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *