Linux Kernel 6.8 : Είναι σχεδόν έτοιμο

Linux Kernel 6.8 : Είναι σχεδόν έτοιμο

Η ανάπτυξη του πυρήνα Linux συνεχίζεται με το Linux 6.8. Σήμερα ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητα του πρώτου ορόσημου Release Candidate (RC) για δημόσια δοκιμή.

Το παράθυρο συγχώνευσης δύο εβδομάδων για τον πυρήνα Linux 6.8 άνοιξε αυτόματα με την κυκλοφορία τουLinux 6.7. Τώρα, έχει κλείσει, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη έκδοση ανάπτυξης Release Candidate (RC) είναι διαθέσιμη για πρώιμους χρήστες, συντηρητές διανομής και χρήστες αιχμής.

Ο πυρήνας Linux 6.8 φαίνεται να είναι μια μικρή έκδοση που υπόσχεται κυρίως ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης για γραφικά και δικτύωση. Ακόμη, παρέχει ενημερώσεις συστήματος αρχείων, κυρίως για bcachefs, XFS, Btrfs και VFS, καθώς και αρχιτεκτονική, εργαλεία, mm, δικτύωση, πυρήνα πυρήνα, και ενημερώσεις τεκμηρίωσης.

Η τελική κυκλοφορία του πυρήνα Linux 6.8 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου 202. Εξαρτάται από το πόσα ορόσημα του Υποψηφίου έκδοσης (RC) θα κυκλοφορήσουν μέχρι τότε

Μέχρι τότε, μπορείτε να κάνετε λήψη του πρώτου Linux kernel 6.8 Release Candidate για ένα test drive στον προσωπικό σας υπολογιστή από το kernel.org. Να θυμάστε ότι αυτή είναι μια προέκδοσης, επομένως μην την εγκαταστήσετε ή χρησιμοποιήσετε σε μηχανή παραγωγής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *