Microsoft Word Online : Νέες διορθώσεις

Microsoft Word Online : Νέες διορθώσεις

Tα έγγραφα του Microsoft Word περιέχουν ενσωματωμένους συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους ή συνδέσμους προς έγγραφα σε άλλες εφαρμογές του Microsoft Office. Τώρα, μπορείτε πλέον να λάβετε πολύ περισσότερες πληροφορίες για τυχόν ενσωματωμένους συνδέσμους σε αυτά τα αρχεία.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι πιο εκτενείς προεπισκοπήσεις συνδέσμων στο Word είναι πλέον ζωντανές στην έκδοση web της εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου χωρίς να έχουν πραγματική πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτών των συνδέσμων.

Αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό χαρακτηριστικό, αλλά στη σημερινή εποχή, η προεπισκόπηση του συνδεδεμένου περιεχομένου στο Word χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο θα μπορούσε να είναι μια τεράστια βοήθεια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα υπάρχον έγγραφο στο Word στον ιστό και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο κείμενο οποιουδήποτε ενσωματωμένου συνδέσμου. Στη συνέχεια, θα δείτε πολλές πληροφορίες σε αυτόν τον εξωτερικό σύνδεσμο. Η Microsoft λέει ότι περιλαμβάνει “το λογότυπο του ιστότοπου, τον τίτλο του συνδέσμου, τη διεύθυνση URL, μια εικόνα και μια περιγραφή του περιεχομένου που περιέχει.”

Η ανάρτηση του ιστολογίου πρόσθεσε:

Οι αλληλεπιδράσεις με συνδέσμους έχουν επίσης γίνει πιο εύκολες αφού μπορείτε πλέον να εκτελέσετε ενέργειες όπως αντιγραφή, επεξεργασία και αφαίρεση συνδέσμου χρησιμοποιώντας κουμπιά στο παράθυρο προεπισκόπησης που εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους στο έγγραφό σας

Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση μιας συνδεδεμένης επικεφαλίδας ή σελιδοδείκτη σε ένα έγγραφο του Word στον ιστό απλώς κάνοντας κλικ στο κείμενο του συνδέσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *