Chrome 121 : Με νέες δυνατότητες ΑΙ

Chrome 121 : Με νέες δυνατότητες ΑΙ

Η έκδοση Chrome 121 φέρνει τρεις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης σε πειραματικό στάδιο . Θα βοηθήσουν στην βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης. Αυτές είναι ένας οργανωτής καρτελών, προσαρμοσμένα θέματα που δημιουργούνται από AI και βοηθό γραφής με τεχνητή νοημοσύνη.

Το Tab Organizer είναι μια δυνατότητα που στοχεύει στην διαχείριση πολλών καρτελών. Όταν ένας χρήστης κάνει δεξί κλικ σε μια καρτέλα και επιλέγει “Οργάνωση παρόμοιων καρτελών” ή χρησιμοποιεί το αναπτυσσόμενο βέλος, το Chrome θα προτείνει ομάδες καρτελών με βάση τις τρέχουσες ανοιχτές καρτέλες. Αυτό είναι χρήσιμο για πολλαπλές εργασίες και για να διατηρείτε το πρόγραμμα περιήγησής σας τακτοποιημένο. Επιπλέον, το Chrome θα προτείνει ονόματα και emoji για αυτές τις ομάδες καρτελών.

Οι Δημιουργικές ταπετσαρίες AI ενσωματώνουν ένα μοντέλο διάχυσης κειμένου σε εικόνα για τη δημιουργία προσαρμοσμένων θεμάτων επίσης. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στο “Προσαρμόστε το Chrome” στο πλαϊνό πλαίσιο, κάντε κλικ στην “Αλλαγή θέματος” και, στη συνέχεια, “Δημιουργία με AI.” Ακόμη , στο Chrome Web Store υπάρχουν άλλες επιλογές προσαρμογής για τους χρήστες του.

Μια πρόσθετη λειτουργία θα βοηθήσει τους χρήστες στη γραφή. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί ΑΙ για να “σας βοηθήσει να γράφετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον Ιστό”. Κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε πλαίσιο κειμένου ή πεδίο σε έναν ιστότοπο στο Chrome και επιλέξτε “Βοηθήστε με να γράψω” για να ξεκινήσετε τη γραφή.

Οι νέες δυνατότητες στο Chrome για Mac και Windows θα είναι διαθέσιμες αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν θα είναι διαθέσιμες για εταιρικούς και εκπαιδευτικούς λογαριασμούς λόγω της πειραματικής φύσης τους.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις νέες δυνατότητες του Chrome που υποστηρίζονται από AI, αφού συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες, επιλέξτε “Ρυθμίσεις” και μεταβείτε στοΣελίδα “Πειραματικό AI”..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *