Realme Note 50 : Επίσημη κυκλοφορία

Realme Note 50 : Επίσημη κυκλοφορία

Το Realme Note 50 είναι μια νέα προσπάθεια της εταιρίας να προσεγγίσει το κοινό. Είναι η πρώτη συσκευή της νέας σειράς ενώ αναμένονται δύο ακόμη συσκευές Realme Note .

Το Realme Note 50 φέρνει μια οθόνη IPS LCD 6,74 ιντσών με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 560 nits και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 180 Hz. Υπάρχει μια μπροστινή κάμερα 5 MP μέσα στην εγκοπή σταγόνας νερού.

Το Realme Note 50 διαθέτει chipset Unisoc T612, 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο. Το πίσω μέρος φιλοξενεί μια κύρια κάμερα 13MP και μια δευτερεύουσα μονάδα QVGA. Η πλευρά του λογισμικού καλύπτεται από το Realme UI T Edition που βασίζεται στο Android 13. Ακόμη, η μπαταρία έρχεται στα 5.000 mAh και υποστηρίζει φόρτιση 10 W. Το Note 50 διαθέτει επίσης IP54 αντοχή στη σκόνη και το νερό, υποδοχή ακουστικών και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι.

Το Realme Note 50 διατίθεται σε χρώματα Sky Blue και Midnight Black στη λιανική τιμή $65 στις Φιλιππίνες. Η Realme δεν διευκρίνισε ακόμη τις διεθνείς τιμές και τη διαθεσιμότητα, αλλά μπορούμε να περιμένουμε ότι το Note 50 θα φτάσει σε περισσότερες αγορές τις επόμενες εβδομάδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *