Moto Watch 40: Ανακοινώθηκε

Moto Watch 40: Ανακοινώθηκε

Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έξυπνων ρολογιών της η Motorola με το Moto Watch 40. Είναι μια ελαφρώς πιο συμπαγής έκδοση του Moto Watch 70 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο.

Το Moto Watch 40 φέρνει μια κυρτή οθόνη LCD 1,57 ιντσών με περισσότερες από 85 επιλογές προσόψεων ρολογιού. Το ρολόι διαθέτει περίβλημα από κράμα ψευδαργύρου και εναλλάξιμο λουρί ρολογιού σιλικόνης και έχει βαθμολογία IP67. Το Moto Watch OS καλύπτει την πλευρά του λογισμικού και το Watch 40 υποστηρίζει ειδοποιήσεις, αν και δεν περιλαμβάνει απαντήσεις σε μηνύματα ή κλήσεις στη συσκευή.

Υπάρχει παρακολούθηση καρδιακού παλμού και SpO2 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και παρακολούθηση ύπνου και άγχους, τα οποία υποστηρίζουν την ενσωμάτωση με το Google Fit. Το Watch 40 φέρνει μια μπαταρία 240 mAh, η οποία σύμφωνα με τη Motorola μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες με φόρτιση. Έχετε επίσης γρήγορη φόρτιση, η οποία διαρκεί μόλις 25 λεπτά για πλήρη φόρτιση μέσω του μαγνητικού φορτιστή δύο ακίδων.

Το Moto Watch 40 διατίθεται σε χρώματα Phantom Black και Rose Gold και έχει τιμή$65 από την επίσημη ιστοσελίδα της Motorola.

8 thoughts on “Moto Watch 40: Ανακοινώθηκε

  1. Για μένα είναι το δεύτερο καλύτερο έξυπνο ρολόι που μπορεί να αγοράσει κανείς
    Είναι επίσης το πρώτο ρολόι στον κόσμο για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

  2. Από τότε που το απέκτησε η lenovo, η ποιότητα των προϊοντων έχει πάρει την φθίνουσα πορεία. Η Lenovo θα πρέπει να ασχοληθεί μόνο με το : να κατασκευάζει υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *