Xiaomi Watch 2 : Έρχεται στην Ευρώπη

Xiaomi Watch 2 : Έρχεται στην Ευρώπη

Το Xiaomi Watch 2 είναι διαθέσιμο σε μερικά καταστήματα στην Ευρώπη, παρόλο που η Xiaomi δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα το ρολόι.

Στο Βέλγιο και στην Σλοβακία είναι στα 200 ευρώ και 250 ευρώ, αντίστοιχα. Υποθέτουμε ότι το πρώτο είναι η προβλεπόμενη τιμή καθώς το μοντέλο Pro μπορεί εύκολα να βρεθεί με 230 €.

Το Xiaomi Watch 2 έχει την ίδια οθόνη AMOLED 1,43” 466 x 466 px. Ωστόσο, το πλαίσιο 46 mm είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αντί από ανοξείδωτο χάλυβα όπως το Pro. Το ρολόι διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα με ασορτί λουράκι TPU

Διαθέτει καρδιακό ρυθμό και οθόνη SpO2, ενσωματωμένο GPS και βαθμολογία αντοχής στο νερό 5 ATM. Τροφοδοτείται από το ίδιο chipset Snapdragon W5+ Gen 1 με Wear OS. Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 65 ώρες και για τα δύο ρολόγια. Υποθέτουμε ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι ίδια στα 495 mAh.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το Xiaomi Watch 2 διαθέτει Bluetooth 5.2, Wi-Fi και NFC. Κυρίως, δεν υπάρχει επιλογή LTE. Αυτό και το υλικό της θήκης φαίνεται να είναι οι βασικοί διαφοροποιητές μεταξύ των ρολογιών Vanilla και Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *